פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים שלום חבר'ההתלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא..אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם ..בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדיאשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים אם אתה שולח מייל בהצלחה (אין שגיאה במהלך השליחה), והוא לא חוזר אליך עם שגיאה זה אומר שאתה כנראה מוגדר כספאמר ונמצא ברשימה השחורה של אחת מספקיות האינטרנט (או שלך או של המקבל).
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר באמת???????זה לכמה וכמה אנשים שכולם מכרים ככה שאני לא ספאמר אצלם..ואני בקושי משתמש באימייל אז למה שאני אהיה מוגדר כספאמר אצל הספקית?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים סוסים טרויאניים או ווירוסים למשל יכולים לשלוח ספאם מהמחשב שלך ללא ידיעתך,.וזאת בהנחה כי אתה לא מקבל שום שגיאה במהלך השליחה עצמה ושהמייל ששלחת לא חוזר אליך בחזרה.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר הייתי לי הרגשה שהטעות היא בהגדרת האימייל אבל לא ידעתי מה בדיוקאז התקשרתי עכשיו לתומך של בזקבינלאומי הבעיה הייתה שבoutgoing היה צריך להיות כתוב out ולא mail אז שיניתי ועכשיו זה שולחתודה רבה על העזרה והתגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.