פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר תחסוך מאיתנו את התובנות שלך לגבי מוסיקה אלקטרונית !! טוב מר עזריאל אל תרתח רק ביקשתי המלצות לשירים.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים 50 אחוז מהמוזיקה של Avril זה מחשב...אז שששששששש ושב בצדשלא שאני אוהב מוזיקה שחורה, או ראפ מעפןאבל מצד שני גם מוזיקת נשנשים כמו Avril הרבה אפקטים מבוצעים במחשב.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר 50 אחוז מהמוזיקה של Avril זה מחשב...אז שששששששש ושב בצדשלא שאני אוהב מוזיקה שחורה, או ראפ מעפןאבל מצד שני גם מוזיקת נשנשים כמו Avril הרבה אפקטים מבוצעים במחשב. שששש ושב בצד?ממש בוגר...
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים באיטונס יש פיצר מדהים שניראה גינייס, הוא ימליץ על שירים דומים מבסיס משתמשים של מיליוני משתמשים ומיליוני שירים.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.שירים בלי תוכן? למה בשירים שלה יש תוכן?הוא היה ילד סקייטראמרה לו שלום ילדהוא לא היה מספיק טוב בשבילהללא ספק שירי נשמה עמוקים.אני נהנה לשמוע אותה מדי פעם, אבל לבוא ולבקש אבריל, ולהגיד על יצירה אחרת שהיא חסרת תוכן? לול.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים אני מבקש ממכם להרגיע את הדיבור.הבא שיכתוב הודעה מזלזל כלשהי, יטופל בהתאם.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים כנס לכאן: http://www.last.fm/ תרשום את שם הזמר\להקה, ותמצא עוד להקות באותה קטגוריית שירה. אני אישית לא אוהבת את הסגנון הזה בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.