פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יש לי את הארד דיסק w.d 80g 8mb במערכת מחשב שלי והוא עובד מצויין , פירקתי אותו וניסתי לחבר אותו למחשב הישן פנטיום 3 933 והציפסט על הלוח הוא : intelintel @ 810fw82810EL0390646SL3MDINTEL @@ 98MALAYוהמחשב לא בדיוק מקבל אותו , ניסתי אותו כ MASTER והוא לא מעלה את מערכת ההפעלה , ניסתי אותו כ SLAVE ובwindows הוא לא מופיע במחשב שלי , יש לציין שהוא כן מזהה אותו , כי בהתחלה שהמחשב רץ יש את הפרטים של הארד דיסק עוד מספר עובדות , במחשב הישן יש windows me 320mb sdrm עכשיו התקנתי XP ועדיין לא ניסיתי (אני לא יודע אם זה קשור) במחשב החדש יש XP מה אני יכול לעשות שהמחשב הישן יזהה את הארד דיסק ? - אני רוצה להעביר אותו בקביעות למחשב הישן האם סוג הארד דיסק הזה לא מתאים למחשב הזה ?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים בחדש הוא מעלה את מערכת ההפעלה, תקין ?יתכן והדיסק שלך לא נתמך ע"י הביוס של המחשב הישןתבדוק אם יש לו עדכון ביוס וגם באתר היצרן יש תכנית עזר (נדמה לי)
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יכול להיות שההרדיסק בפורמט NTFS לכן על המחשב הישן עם winme לא הצלחת לגשת אליו
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים בחיים אל תנסה להעלות מערכת הפעלה ממחשב אחד על מחשב אחר. וינדוס יתחיל לזהות את כל ההתקנים החדשים (בהצלחה מסויימת) ויש להניח שבסופו של דבר הוא פשוט יפסיק לעבוד אחרי כל הבלאגן שיהיה לו עם הדרייברים.אז כשתרצה להחזיר אותו למחשב השני הכל יקרה שוב.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יש מקרים שהוא בכלל לא יזהה שום דבר ויתקע לפני שתגיד ג'ק רובינזוןלכל מחשב צריך להיות הרדיסק משלו. בהנחה שההתקנים לא תואמים ב100 אחוזים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.