פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים המאווררים שלי עושים מלא רעש + אחד מהם עם לד והכפתרוים של המארז עם לד.אני רוצה לשלוט עם הפאן באס במאווררים שלא מחוברים ללוח אם, וגם בתאורה של המאוורר ובתאורה של הכפתורי מארז.האם פאו באס יודע לעשות את זה?האם זה שימושי פאן באס?אפשר המלצות לפאן באס לא יקר, אסתטי וטוב?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים יש כמה סוגים של פאן באסיש כאלה שאתה יכול להלמיך ולהגביהה את המאוררים והתאורה או לכבות לגמרי בעזרת נגד משתנהיש כאלה שאתה יכול או לכבות או להדליק בעזרת מתגיםיש כאלה עם מסך גרפי שמראים טמפרטורות ... ובנוסף גם שליטה על המאוררים בשני הדרכים שציינתי למעלה ...מה הסוג שאתה רוצה ?ומה התקציב שלך ?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר אני צריך להגביר להנמיך את עוצמת המאוורריים.ואולי צג טמ' של המארז \ שאר החלקים (זה בכלל מראה טמפ' נכונה או בערך?)טווח המחירים צריך לנוע בין 50 ל200
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים ומה הצבע שאתה רוצה את הפאן באס?כסוף או שחור?אז עם מסך או בלי מסך ?ואם אתה ממקם את הסנסורים נכון לרוב מתקבלת טמפ' אמת
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחיפוש זריז מצאתי את זה http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=212קצת חיפוש בגוגל יניב לך עוד תוצאות אם אחד מאלה לא יראה לך ...
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר מחיפוש זריז מצאתי את זה http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=212קצת חיפוש בגוגל יניב לך עוד תוצאות אם אחד מאלה לא יראה לך ...כלכך הרבה שאלות, בסוף נתת לי קישור למשהו שתינוק יודע לעשות.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים נו אז אם ידעת לחפש פאן באס?למה שאלת ?אתה רוצה המלצה ספציפית?בהיתחשב שאתה צריך שחור ...עד 150זה נחמד מאודד ...עם מוד קטן תחבר לו את כול המאוררים הוא ישלוט בכולם ...
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר כן, יש מלא דגמים חיפשתי המללצות ספציפיות לפאן באס כשיתאים לי.איזה מוד? איך מכינים?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים יש לו יציאה שאליה אתה מחבר את המאורר והוא כאילו שולט בואז בימקופם לחבר לשמה מאורר אחדאתה מחבר 3-4 .....פשוט מאוד...
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר זה המוד?לא צריך לקנות איזה מתאם או משהו?ובחיבור אחד אני בעצם שולט על 3-4 מאווררים שאם אני מוריד ב20% אחד מהם כולם יורדים?אני רוצה שליטה על כל אחד בנפרד,במיוחד על הקירור מעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.