עבור לתוכן

מחשב נייד AMD, כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

האם כדאי לקנות מחשב נייד עם מעבד AMD אם אני רוצה לחסוך בכסף ולא לוותר על ביצועים?

הבנתי גם שכרטיסי המסך שבאים איתם הם מחברת NVIDIA והם יותר טובים מאלו של אינטל?

תודה!

פורסם

מה סוג המחשב והדגם

מבוסס AMD לא אומר כלום..

תגיד דגם ואת המחיר המבוקש נגיד לך אם הוא שווה את המחיר שלו...

או מה יהיה יותר שווה במחיר שלו ....

פורסם

הבעיה עם מעבדי AMD בניידים אינה של ביצועים דווקא אלא של חום וצריכת חשמל. בשלב זה מעבדי AMD מתפקדים הרבה פחות טוב ממעבדי אינטל החדשים בתחום הזה ועקב כך אינם אידיאליים לניידים לדעתי.

ניתן למצוא מעבדי AMD בשילוב עם כרטיסי מסך של יצרניות שונות, הכרטיס לא בהכרח קשור למעבד. יצרן הכרטיס גם הוא לא אינדיקציה לרמתו. יש להשוות בין כרטיסים ספציפיים. כמו כן, לא לכל שימוש כדאי לקנות כרטיס מסך חזק, יש לזה גם חסרונות.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא כללית, נניח מעבד בסביבות ה - 2GHZ לא דגם ספציפי.

הרי לכל AMD יש מקביל (פחות או יותר ) של INTEL.

אם הם מתחממים ואיטיים יותר בכלליות לעומת האינטל אז לא שווה אני מניח.

אבל הם יותר זולים, לא?

יש עוד דעות בנושא?

תודה..

פורסם

באופן כללי מעבד Turion X2 2Ghz של AMD יתפקד פחות או יותר כמו מעבד C2D 1.67Ghz של אינטל (אולי אפילו טיפה פחות טוב?)

הוא יצרוך יותר חשמל, ויתחמם יותר. אבל ברוב המקרים יהיה זול יותר, והפלטפורמה עליה הוא מושתת (שילוב של לוח האם, וככל הנראה גם כרטיס המסך) תהיה גם זולה יותר, והיא לעומת זאת ללא חסרונות/יתרונות בולטים מול הפלטפורמות של אינטל.

הכל תלוי בצרכים שלך, ובתקציב שלך.

אתה שואל שאלה כללית מדי, מנסים פה למקד אותך, אבל אתה בכל זאת לא עוזר לנו לעזור לך.

פורסם

דווקא לפלטפורמת פומה יש יתרון בולט על פני פלטפורמות מונטבינה וסנטה רוזה. כרטיס המסך המובנה טוב יותר בצורה די משמעותית. לא בהכרח כל מחשב עם מעבד AMD יכלול את פלטפורמת פומה או את כרטיס המסך המובנה כמובן.

לדעתי החסרונות של מעבדי AMD עדיין עולים על היתרון הזה בצורה משמעותית. הסיבה העיקרית שהייתי קונה מחשב עם AMD כרגע היא תקציבית.

פורסם
  • מחבר

תודה!!

אני מניח שאני אמשיך לחפש מחשב נייד INTEL..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים