פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים 4850 בCF 4ג'יגה של OCZ וQ9550 בע''ה לא משתלם CF, נכון שאפשר למצוא שניים בערך ב1500 שקל אבל התמיכה לא טובה זה סתם יעשה לך צרות
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אתה יודע כמה שמעתי את זה???חחחחח הוהווווואיןןןן! אני לא מוותר על קרוספיירלא יעזור בדין!!!ברגע שאני יקנה את הרכיבים האלה אני ככל הניראה שיתקין אותם אצל מהנדס מחשבים (אבא של חברה שלי)למקרה שיהיה בעיה שאני לא אוכל להיתגבר עלייההוא שם ...
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אתה יודע כמה שמעתי את זה???חחחחח הוהווווואיןןןן! אני לא מוותר על קרוספיירלא יעזור בדין!!!מבין אותך.. גם אני לא "ויתרתי" עד שבניתי את המערך שלי 8)ותכל'ס - עובד לי יופי..
פורסם 2009 בינואר 116 שנים אכן סמיון , למה אתה שואל ? כי החנות שתי מטר מהבית שלי ואם אתה אומר שיש להם אז אני יקפוץ גם
פורסם 2009 בינואר 116 שנים יפה יפה אבירם!! הקטודות יצאו סוףףף קבל ח"ח ענקייייי הדלת צד שיש במארז אתה חתכת אותה או שככה היא באה (הלדת השקופה כלומר)? המשך כך... אני מפחד שבסוף תעקוף אותי עידו
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר חחחחח אממ הדלת הגיע ככה , זה לא אני חתכתי אותה ..ואני לט יעקוף אל תדאג..אתה כניראה תסיים לפני שיהיה לי כסף ביכלל לקנות את שאר החלקים ...
פורסם 2009 בינואר 216 שנים פשי, איזה יופי של תאורה,תגיד, חשבת "לפתוח" חלון שקוף או אדום? לדעתי זה יצא קטלני... שילוב אדום בתוך המארז הזה.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר לא , אני לא אוהב פרספקס בצבעיםהוא לא מספיק שקוף..וגם ככה יש קרנבל עם כל הצבעים הנוכחייםאז זה מיותר...
פורסם 2009 בינואר 316 שנים חבל על הזמן-אני כל הזמן מסתכל על מה שעשית ומתפעל.יפה מאוד.הקטודות יצאו חבל על הזמן
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר היי חברס! קודם כל אני רוצה להגיד תודה לכולם על התגובות ועכשיו לעידכון , בזמנו עשיתי סידור כבלים אבל היום כבר לא בא לי עליו כי רציתי אזיקונים שחורים קפצתי היום לחנות חומרי בניין והבאתי אזיקונים שחורים יפים.. התחלתי לעשות סידור(ככה לתת פיניש )הנה כמה תמונות ממהלך העבודה ניתן ליראות את האזיקון לפני (הלבן) ולא ממש ניתן ליראות את השחור , אחרי.. קיבלתי עם הקתודות דבק דו צדדי , מאוד עזק לי חתחכה קטנה כדי להדביק קצת את הLCD POSTER למקומו בריצפה תחילה חתכתי רצוע דקה מאוד של דבק דו צדדי , בא בול! שקלתי לשים אותו על הספק אבל ה4850 העתידי יסתיר אותו.. לכן שמתי אותו על הריצפה.. לאחר מכן , סידרתי ככה הכל יפה והנה כמה תמנות של כ-ל המארז עובד.. עוד ואחרונה עכשיו להיתיעצות... הסתכלו בתמונה האחרונה מה חסר? לי אישית בעין הייה את התיכנון של המארז בול כמו שהוא ניראה עכשיו.. אבל עכשיו שאני מסתכל עליו.. משהו מציק אולי זה זה שחסר מאורר 120 עם לדים אדומים גם מאחורה? (או להשאיר את המאורר טורבינה הזה ? ) מה אומרים? אבירם
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אני אומר תשאיר ככה. המארז שלך מאוד יפה קצת מואר בלי קשקושים כמו שרצית. גם אני אוהב ככה.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים לדעתי תחליף את האדום הוא לא קשור תחליף לכחול או לבן זה יראה יותר יפה לדעתי סך הכל יצא יפה מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.