פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים וואוו ! באמת מדהים! :yelclap: אם אני נותן לך מידות אתה בונה לי אחד כזה? :o
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים העם דורש תמונות איכותיות יותר! מסכים! אתה חייב למצוא מצלמה יותר נורמלית..!
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר שבת שלום והנה עוד עדכון אחרי משהו כמו 16 שכבות צבע , נפתרה הבעיה.. הייתה נקודה קטנה בצד שלא רצתה להיעלם היא לא ממש ניראתה אבל בכל זאת לא היתפשרתי .. וכל פעם נעלצתי להוריד את הצבע ולצבוע מחדש נכון לעכשיו הכול גמור כי שתיכף תיראו .. התחלתי בחיבור הכבלים(כבל החשמל של השנאי מסך וכבל הAV למזלי בוי 9 יש שני חורים למעלה מאחורה(של צנרת קירור המים) ולי כידוע אין קירור מים(לא אוהב ) אז העברתי דרך זה את הכבלים.. לאחר מכן הדבקתי את הכבלים עם חתיכת דבק סלוטייפ לפינת גג המארז.. הם כבר ישבו שמה ממש טוב כי יש אזיקון ליד הכלוב העלייון שמחזיק אותם אבל שמתי לכל מקרה שלא יזוזו ... ניתן ליראות אותם עוברים מלמעלה ליד המאורר האדום... אחרי שסיימתי את הכל קיפלתי את הכבלים המיותרים יפה קשרתי אותם עם אזיקונים וחיזקתי אותם לריצפת הכלוב.. יש כמה בליטות כאלה שאיפשרו לי להכניס אזיקון ולקבע אותם לריצפה ממש .. כמו זאת , (ככה זה ניראה לפני ששמתי את הכבלים..) אחרי ששימתי אצתי רצתי לסלון (יש שמה ממיר לחבר את המסך אליו) כדי לבדוק אם המסך עובד עם החיבורים הנוכחיים.. והרי התוצאה.. טוב אז אחרי שסיימתי את הכל הדבקתי את הפנאל שעשיתי לפנאל המקורי של המארז.. עם דבק חם כמובן ... מאחר והדבק חם שקוף שמתי חתיכת איזולירבנד על החיבורים כדי שבמידה ויש מקום שהוא לא צמוד ב100 אחוז האור של פנים המארז לא יברח ממנו .. ואז זה יראה מגעיל ..... והנה הוא מורכב כבר.. ודבוק טוב טוב אך עדיין לא המסך! סבלנות לקח לי רגע שעה לקחת מידות של הדבר הקטן הזה לקחתי מידות מאוד מדויקות והפנאל השתלב לי יותר טוב ממה שציפיתי אפילו .. גם הגוון של השחור יצא טוב (למי שמעוניין לדעת , זה ספרי של 12 שקל) ומתאים בדיוק לצבע המקורי של המארז.. הנה עוד תמונה ממש שטוח וכמובן , טרמלטק. אחרי שהפנאל מוכן כל שניתן לעשות הוא להדביק את המסך גם כן בהתחלה כוונתי אותו לפי הענים מקדימה , שישב בול בחור שלו! ביד אחת תפסתי את כל הפנאל וביד השניה הדבקתי עם הדבק חם רק פינה אחת לאחר מכן שוב סובבתי את החזית אליי כדי לבדוק שהכול ישר חיכיתי שהדבק יתייבד הנחתי את הפנאל על פניו ואז הדבקתי את שלושת הפינות האחרונות .. ועכשיוווווווווווווווווווווווווווווו! טה דה דה דם! קבלו את המארז שלי סידור הכבלים: המארז בשלמותו חסר רק מעבד וכרטיסי מסך שאקנה בקרוב .. קצת מלמעלה חזית תקריב.. והנה הוא עובד (המסך בלבד) עוד (יאיר לפיד בכבודו ובעצמו אצלי על המסך במארז ) והנה עוד........ ועכשיו להפתעה! זוכרים את הסמל שיש על הלוח שלי , הרפובליקה של הגיימרים.. זה גם הסמל שיש לי בצד אז היום נסעתי במיוחד לב''ש והבאתי את העכבר הזה !! העכבר הוא לוג'יטק MX518 במיתוג מחדש של ASUS , החברה האהובה עליי.. אממ , נשארו לי עוד הרבה דברים לעשות כמו לקנות קתודה מסך כרטיסי מסך מעבד ומסך גדול ועוד להחליף רהיטים בחדר.. (מצטער על האיכות של התמונות) אבל את זה כבר נשאיר לעידכון הבא.. שבת שלום , אבירם.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יפה! איזה תענוג להסתכל על זה, אחלה עבודה המסך יהיה סתם לטלויזיה וכו'?? גדול אתה וסידור חוטים במארז ממש יפה!
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר לא , המסך דווקא יהיה בישביל טמפרטורות וכאלה , אבל חשבתי לקנות גם כרטיס טלוזיה ומדי פעם לזפזפ בערוצים ביחד עם הגלישה..לפעמים גם לשים ערוץ מוזיקה קליפים וכאלה אני עדיין לא סגור על מה אני בדיוק יעשה איתו ..ותודה רבה חח
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים לפעמים אני מתפלא ממה אנשים יצירתיים ובעלי "תחת" לשבת ולעבוד יכולים לעשות. באמת כל הכבוד
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים סעמק המסגרת כל כך מושקעת, כאילו יצאה מהמפעל, מה אני יגיד לך, אני כבר מת לראות את המוד מוכן,אחלה סידור כבלים.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יפה מאוד תוצאה סופית מדהימה! הסידור כבלים מאוד טוב. רק ציפיתי לעבודה קצת יותר נקיה בחיבור של המסגרת למארז (אפילו שלא רואים את זה). ושמתי לב שהסמל של SONY נעלם. (למה? הוא התאים יפה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.