פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר עדכון תמונות קטנטן לא ממש קשור למוד היום קניתי כרטיס מסך ומשחה תרמית ככה שהכרבתי חצי מחשב כבר.. חיברתי את המאורר הקטן למטה שבוע הבא כידוע לכולם העשירי לחודש ואני הולך לקנות את שאר הדברים שזה קשיח צורב זיכרון מארז וספק כוח חדש.. בנתיים.......וככה זה ניראה .. המאורר הקטן שעמלתי עליו קשה מאוד ;D (הייה שווה) דגש על הכרטיס והלוח שנייהם נבחרו בקפידה בגלל שהם אדומים בין היתר .. שזה הייה הצבע השולט במוד הזה .. לא ממש אהבתי את הקירור אבל מה ששמחתי זה שיש שני סלוטים על הכרטיס מסך אחד עם חורי אורור אני ככל הניראה יחליף לו את הקירור כי זה ניראה ממש זוועה.. המשך יום טוב ושבת שלום
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אבירם, פרויקט פצצתי בהצלחה רק דבר אחד חשוב למה אתה שם לינקים לתמונות ולא את התמונה עצמה (פשוט תכנס לתמונה בלינק ותעתיק את היעד של התמונה עצמה זה לא נוח להסתכל ככה) עידו
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר כן ניסיתץי לעשות את זה אני לא מצליח זה לא עולה ליייייי אני לא יודע למה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים כן ניסיתץי לעשות את זה אני לא מצליח זה לא עולה ליייייי אני לא יודע למה פשוט תקנה ללינק ושהתמונה תעלה תעשה לחצן ימני מאפיינים ותעתיק את הלינק ממש לא מסובך סומך עליך
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר Odedb52 SnakeBite תודה לשנייכם ערכתיי את התמונות , ניראה טוב אני מקווה עכשיו שיהיו יותר תגובות חח שבת שלום
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר כמו שאתם יודעים .. בקרוב אני קונה מארז ותיכננתי לשלב בו מסך 5 אינץ של סוני לאחרונה היו לי חששות לגבי החיבור שלו למחשב אז שקניתי אותו ניסיתי וזה לא ממש הצליח .. לכן אז חיברתי אותו לממיר וראיתי בו טלוזיה קליפים וכאלה היום אחרי שקניתי את הכרטיס מסך החדש.. חיברתי את המסך שיניתי כמה הגדרות והוא עובד בומבה אומנם לא איכות של 90 מ' פיקסלים אבל משהו צנוע חמוד ומוסיף הרבה.. (מי שיש לו ולא הבין עדין איך אני ישמח לעזור לו לחבר את שלו) הנה כמה תמונות המסך הגדל , ככל הניראה יוחלף ל22 אינץ 5 אינץ עוד (צריך כיוון צבעים ורויה קטנטן.. אני יתעסק עם זה שהמחשב החדש יהיה גמור .. ) בגדול בקטנה HWZONE דאבל HWZONE אחרונה לסיום אבירם
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים המסך יבוא בטוב נראה לי שאתה יכול לעשות אותו מגע זה יוסיף הרבה (יש ערכות באיביי)מוד יפה בהצלחהמאיפה המסך וכמה עלה לך?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים המסך הוא מפה ונשארו עוד 3:http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/3979/cat/48
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר חדשות טובות היום בבוקר הזמנתי את שאר החלקים למחשב זה מארז טרמלטק V9 סייגט 500 GB ספק כוח נכון לעכשיו לא ידוע , אני מתכנן על האנרמקס ליברטי , ניראה מחר מחרותים.. וצורב שחור של LG מה שנשאר לי להזמן זה זכרונות שלא נכנסו בתקציב(אמא גם ככה רותחת) אז חודש הבא אני יזמין קיט של שני ג'יגה עם קירור לזכרוות של טרמלטק בנתיים אני יתחרע על המארז החדש ככה שלא יהיה משעמם צפו לעידכון בקרוב אבירם
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים יש לך ידיים טובות ואתה יכול לעשות דברים נפלאים.. וגם אני מחכה לעדכון הבא.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר היי כולם מצאתי קצת זמן להעלות כמה תמונות .. כמו שאמרתי החלקים הגיעו המחשב הורכב וכרגע אני מתעסק בוינדוס ושאר הדברים.. הנה כמה תמונות עש ליום ראשון שאני ישים את כולם ויעשה רשימה פה של מה בדיוק מתוכנן להיות במוד הכללי למחשב הספק המדובר , OCZ 600W בא כבר מוסלב בצבע שחור עם מאורר 12 תומך קרוספייר וכל השאר.. המארז באמצע ההרכבה.. ולסיום טרמלטק....... אני יעדכן את שאר התמונות שאני יגיע לבית .. שבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.