פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר כן רציתי קירור של ASUSאבל זה קירור מעולה , יותר טוב מהקירור של ASUSוכבר הזמנתי את הקיט של הזכרונות ..ולא הייה להם את הקירור של אסוסאז אמרתי אם כבר אז כבר .....
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים אתה מדבר על PCI או PCIE ? עדכון קטן! הזמנתי את האקסטרים 120 וקיט של 4 ג'יגה של OCZ במהירות 1066 .. יהיו הרבה תמונות מההרכבה ! אז כניראה אני יסיים את הפרוייקט הזה. אבל אל תדאגו , אני יחזור עם מוד נוסף בקרוב ;D (הדלפתי מספיק פרטים בהמשך) ואולי גם שיפצור החדר בסגנון עשה זאת בעצמך ובתקציב מאוד מוגבל. PCI...
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר מממ לא אחי , מצטער...אבל אני בטוח שלו ישהוא רשם גם שיש http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9643/cat/52הוא בטח ימכור לך אותו ב20-30 שקל.......
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים ווווווואוו, עברתי על כול העמודים, פרוייקט מדהים. אהבתי את ה2900GT, נראלי אני יזמין גם אחד כזה. כול הכבוד! ממש השקעת
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר תודה על התגובות חברה טוב אז כמו שניתן ליראות בתמונות שעברו , יש לי מאורר 120 מאחורה המאורר הוא שחור עם כנפיים אדומות , זה מאורר טורבינה של טרמלטק.. מאוד מאוד חזק.. וגם דיי רועש. לכן החלטתי להחליף אותו למאורר 120 שקוף עם לדים גם מאוד שקט , שעלה לי 50 שקל קניתי מאורר 120 עם לדים כחולים אבל מקדימה , יש מאורר עם לדים אדומים , והקתודות כבר כחולות אז זה לא מתאים התחלתי להחליף לו את הלדים.. פה כבר החלפתי את כולם למעט אחד.... אחרי ההחלפה לגמרי , שמתי עליו גריל של מאורר 120 מורכב בלי קתודות : ועם קתודות ..... אבירם
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים יצא יפה המוד למאורר מה שאני לא מבין, למה לא קנית מהתחלה אדום? בנוסף לדעתי בלי הקתודות שהוא מאיר באדום זה יותר יפה מאשר עם הקתודות שהוא מאיר בוורוד.(אין לי מושג מה זה קתודות, אבל הלכתי לפי השמות של התמונות) חוץ מזה, כל הכבוד עריכה: יצאתי אידיוט עכשיו קלטתי שבתמונה עם הקתודות פשוט האור הכחול דלוק
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר קניתי את הכחול כי בא עם חיבור 3פין והייה להם רק כחולככה אני גם יכול לשלוט בו לכן הוא עדיף ממאורר בחיבור מלוקס
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר טוב אז מה שנשאר זה מעבד וזכרונות , המראה יהיה אותו דבר.. לכן המוד הזה גמור!! אך לא תמה ולא נשלמה מלאכתי בנושא! תודה לכל המגיבים , ובקרוב אני מקווה לחזור עם עוד פרוייקט A.O2 לסיום: הכלה, אבירם
פורסם 2009 במרץ 716 שנים סחטיין בויא!אם אני לא טועה זה היה מסך 5" של סוני נכון?איך ייצרת לו את המסגרת?
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370692.msg3292863#msg3292863אכן מסך 5 של סוני .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.