פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר אז זהו שאני ביכלל לא גיימר (''אז למה קניתי את זה אתה שואל?'' תשובה:אני סתם פריק של כל העניין ) ואפילו אלה הם כבר יותר מדיי בישבילי חחחחחחחחחחח..
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים גם בעל החנות (קוברה פיסי) וגם העובד שלו לקחו כרטיס כזה..אל תאמין לשטויות כאלה של מוכריםבכל פעם שקניתי משהו לעצמי תמיד למוכר היה במקרה את אותו המוצר בבית או ששלושת הדודות שלו משתמשות באותו המוצר.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר אל תאמין לשטויות כאלה של מוכרים בכל פעם שקניתי משהו לעצמי תמיד למוכר היה במקרה את אותו המוצר בבית או ששלושת הדודות שלו משתמשות באותו המוצר. בישבילי הם גם חברים ולא רק מוכרים ובמקרה שרציתי להזמין את הכרטיסים כפיר אמר לי שיש לו כרטיס כזה והוא נחמד מאוד קיבל 7 אלף נקודות ב3DMARK ואת המחשב של בעל החנותשי אני ראיתי בעצמי שבאתי לקחת את הלוח אם שלי.. הם לא משקרים.. 8) ליאור , מז''א ? יהיה משעמם ? אולי אני יפתח פרוייקט על השיפוצון הקטן שאני מתכנן בחדר..
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר אין לי כלכך מה לשפצר עכשיו.. ובנתיים אני שומר כסף לחלקים .. אולי אני ישפצר קצת את הרהיטים בחדר
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים יפה מאוד, אני שמח שהסתדרת עם השרינק והכל (זה היה מושלם אם היית מסליב את כל הצמה עד הקונקטורים של הכרטיסים) אין ספק שגם במקרה שלי - העדפתי 2 כרטיסים פיזית על פני כרטיס אחד חזק (לכן בחרתי במערך של 4850) בכל אופן, אני מחכה בקוצר רוח לראות את ההמשך של הפרוייקט.. ואני מקווה שיש לך עוד כמה הפתעות עבורנו.. אגב, אם יורשה לי לשאול - כמה עלו לך הכרטיסים? (גם בה.פ - אם אתה מעדיף)
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אגב, אם יורשה לי לשאול - כמה עלו לך הכרטיסים? (גם בה.פ - אם אתה מעדיף) צריך להיות כאן באחד העמודים 600 ש'ח לכל אחד או שניהם ב 600 לא זוכר כל כך..
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר שמתי לה שכולם מוכרים אותם ב450-500אני מצאתי אותם ב320 שקל לכרטיס .....
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים שמתי לה שכולם מוכרים אותם ב450-500אני מצאתי אותם ב320 שקל לכרטיס .....יש ב310http://tms.co.il/product/5349
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.