פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר היי חברס הנה עוד קטן שלא כלכך קשור לפרויקט הזה כולם מכירים את העמוד בתראדזון ששמה מוצעים למכירה הרבה דברי מודינג בנייהם גם מסכי LCD קטנים.. כשהמוכר הוא iNqUiSiTiVe (בחור 10 דרך אגב) את המסך שלי קניתי משמה .. ועכשיו , הזמנתי עוד שניים.. אולי יהיה עוד פרוייקט............................. תמונות : עוד... אחרונה ..... אבירם
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר הם שיכים לקנסולה של פלייסטשן אחד והם ככל הניראה ישמשו למחשב באוטו או למקרה שהמסך בפרויקט הזה יהרס הם מאוד אמינים אבל לקחתי עוד בכל מקרה. אני עדיין לא יוע מה אני יעשה איתם.. בכל מקרה זה יהיה משהו מעניין
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים טוב שהזכרת לי, יש לי מסך כזה ששוכב כבר שנה בערך בארון... אולי ננצל אותו לפרויקט הµbox שלי
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים "כולם מכירים את העמוד בתראדזון ששמה מוצעים למכירה הרבה דברי מודינגבנייהם גם מסכי LCD קטנים..כשהמוכר הוא iNqUiSiTiVe (בחור 10 דרך אגב)" ???אז אני לא מכיר.... אשמח אם תפרסם לינק לפורם....דור
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php/cat/48 הנה לך דור , אגב אם תלחץ על מרובע ה''עמוד ראשי'' שנמצא למעלה תכול לעבור לדף בו יש קטגוריות שקשורות למחשבים כמובן בנייהם מעבדים , לוחות אם , כרטיסי מסך וכו' עכשיו , כל שנותר , הוא לחפש את מה שאתה צריך. ולהיתקשר אגב לחיצה על כפתור מדורים , ולאחר מכן תראדזון תוביל אותך ישירות לשמה ....
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר היי חברים הרבה זמן לא עידכנתי.. כי לא הייה לי כלכך גם על מה מלחמה קסאמים , ולא הייה לי זמן להיתעסק עם המחשב.. זכור לכולם הבעיה שהייתה לי עם כבלי הCPU (מי שלא יודע , הספק יושב למטה , הלוח גדול מדיי , וASUS לא חשבו אלא לתקוע את החיבורים של הכבל בסוף הלוח בפינה OCZ עם הספק שלהם גם כן לא ריחמו ונתנו כבלים שלא מגיעים) מה שעשיתי זה פשוט חתכתי את החוטים הקיימים , הוספתי עלייהם עוד כ30 ס''מ ועטפתי באיזולירבנד) כמו כן , לא הייתה לי ברירה אלא להלחים את החוטים בנוסף לקשירה שלהם אחד בשני , מאחר וחששתי שהם יפרמו מתישהו(דבר שיכול להזיק נורא) ההתחלה: הלחמתי חוט חוט את כל החוטים כדי למנוע בילבול , חתכתי חוט חיברתי לו מאריך ורק לאחר מכן סמתי איזולירבנד ולבסוף חזרתי על זה שוב ושוב.. ושוב .. שוב.. (8 פעמים) אחרי שסיימתי הכל שמתי כמה אזיקונים.. ועוד.. ובתמונה הזאת ניתן ליראות את התיכנון הסופי שלי.. על האיזולירבנד אני מתכנן לשים שרינק , ואיפה שיש חוטים שזה בעצם כל הכבלים שהוספתי יהיה סליבינג שחור. בנוסף החוטים ארוכים דיים כדי לעבור מאחורי המארז , כך שזה גם יהיה יפה , וגם לא יראה.. כידוע לכם או לא ,אני גר בשדרות ככשאלתי את המוכר אם יש לו סליבינג פה(יש פה שני חנויות של מחשבים סך הכל) הוא הביט בי ולא הבין למה עדיין לא אישפזו אותי.. בהזדמנות זאת אני רוצה לבקש כך: אם למישהו יש 40 ס''מ סליבינג שחור וקצת שרינק אני מאוד מאוד יודה לו , וישלם גם (על המשלוח והסליבינג) מי שמעוניין לעזור , פרטי אליי בבקשה אבירם
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים ככשאלתי את המוכר אם יש לו סליבינג פה(יש פה שני חנויות של מחשבים סך הכל) הוא הביט בי ולא הבין למה עדיין לא אישפזו אותי.. גדול ביזיון המוכרים האלו... לגבי האזיקונים - הם חרא - כשיהיה לך סליבינג אז תוריד אותם...
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר ודאי ודאי שאני יוריד אותם! וזה יראה אחלה מוכרים דפוקים אללה , לא שמעו על ASUS ואם תדבר על קרוספייר , יגידו לך '' זה תשאל אצל הזגג ממול , אני חושב שהוא יודע איך בונים את זה'' סליבינג יגיע בקרוב... אני מקווה....................... ;D ;)
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים ודאי ודאי שאני יוריד אותם! וזה יראה אחלה מוכרים דפוקים אללה , לא שמעו על ASUS ואם תדבר על קרוספייר , יגידו לך '' זה תשאל אצל הזגג ממול , אני חושב שהוא יודע איך בונים את זה'' סליבינג יגיע בקרוב... אני מקווה....................... ;D ;) גם אני מקווה :lol: :lol: ;D
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים דרך אגב אבירם, אסוס הוציאו את ה-HD4850 בגרסת Republic of Games אם אתה ממש פריק של המותג הזה וגם בגלל שאתה צריך עוד לקנות כרטיס מסך למחשב (לפי מה שאני מבין) אולי כדאי לך לשקול אל זה -
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים דרך אגב אבירם, אסוס הוציאו את ה-HD4850 בגרסת Republic of Games אם אתה ממש פריק של המותג הזה וגם בגלל שאתה צריך עוד לקנות כרטיס מסך למחשב (לפי מה שאני מבין) אולי כדאי לך לשקול אל זה - בדוק הוא יקנה אותם
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים עבודה יפה סה"כ.. רק חבל להרוס בדבר האחרון שנותר - והוא לעטוף באיזו את החוטים, במקום לשים שרינקים.. (ואני לא מדבר על סליבינג..) השרינק ייתן לוק מקצועי יותר, יפה יותר, ולא עבה כמו כבל 8G בסיום העבודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.