עבור לתוכן

המחשב החדש הגיע, לפני ההרכבה - כמה אכזבות קשות.

Featured Replies

פורסם

תאמינו לי, אני ניסיתי את שלושת החנויות הזולות בארץ - KSP, PCH, PANDAS.

KSP נחמדים, PCH נחמדים, אך PANDAS ממש לא.

ועכשיו מה שמפתיע אותי, שמנהל PCH מגיב בקהילות חומרה בארץ,

אני בהלם :)

פורסם

אך PANDAS ממש לא.- מה אמרתי לך?

ועכשיו מה שמפתיע אותי, שמנהל PCH מגיב בקהילות חומרה בארץ,

אני בהלם :)- למה שלא יגיב? גם זיגזג וסימפלטק מגיבים

פורסם

ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה.

היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות שזה המיקום למשלוח ומה גם שזה 5 דקות נסיעה מבזל.

טוב, אז אחרי כל העצבים וההמתנה הממושכת אני בא הבייתה עם החבילה, פותח ורואה כמה דברים ש!!!! מאוד !!!! עיצבנו אותי: :AR15:

1) לא קיבלתי את כל המוצרים באריזה נפרדת אלא חלק היו שפוכים לתוך החבילה של לוח האם (עוד נסבל).

2) הזכרון TWINMOS PC3200 שהזמנתי היה זרוק חופשי בתוך קופסאת לוח האם ! והסטיק השני היה עטוף בשקית ניילון (בלי בועות אוויר ולא בשקית אנטי סטטית).

3) המעבד שכמובן כפי שאתם יודעים מגיע בקופסאת פלסטיק לא היה גם הוא מוגן באמצעי זה או אחר והוא יכול בכיף להימחץ (אני מאוד מקווה שכלום לא קרה לא, עוד לא התקנתי את המחשב).

4)המארז CHIEFTEC שהזמנתי http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2106135099.htm בא ארוז יפה ומוגן, אבל חבל שהיו בו רק 2 מאווררים ולא 3 כמו שאמורים להיות ואני מצטט מהאתר "3 Bays, 3 Cooling fans, without P/S".

5) הזכרון TWINMOS שהזמנתי הגיע עם צ'יפים MTEC שרק לאחר הקנייה PCH פיצלו לפתע באתרם את הזכרון לפי סוגים בעלי צ'יפים שונים וכמו כן במחירים שונים, כמובן שאני קיבלתי את הזול הMTEC. (ברור שאף אחד לא מבטיח לי צ'יפים טובים אבל זה לפי דעתי בכל זאת דפיקה במובן מסוים - ולא נאמר לי שהיו הבדלים בזמן הקנייה).

6)וזאת גולת הכותרת ! לא קיבלתי את הCNPS 7000 CU של זלמן שהזמנתי ושלמתי עליו ! לא קניתי אותו בנפרד או משהו לא סיכמתי עם החברה משהו שונה הוא היה חלק ברור גדול ויפה מההזמנה שעליה שילמתי.

7)מהבוקר אני מתקשר לחברה והם אומרים לי את שעות הפיעולת ומה שחבל זה ששעות הפעילות הם עכשיו והשיחה מנותקת ואין תשובה מהחברה.

קיצר... מחשב חדש, התרגשות, שמחה וכל מה שאמור לבוא עם זה - אבל לא ככה זה צריך להיות. זה בזיון.

דומה קצת למקרים שהיו לי וגם אני הייתי תקוע 3.5 שנים עם פנטיום 3 500....עכשייו המחשב עובד כמו שצריך (חוץ מהמהאורר המרעיש ומעצבן של הציפ'סט והכרטיס קול האונבורד שעושה תיקים)אבל אני לא רוצה לאכזב אותך אבל אולי תצטרך לעבור מסכת טירוטורים כמו שלי היו בעיות...אבל בסוף זה יהיה בסדר

פורסם

הרשו לי להגיב.חלק מהטענות מבוססות לגמרה - יטופלו בהקדם !

אני שוב ושוב מבקש, יש פתרון לכל דבר. אנא פנו אלי אישית ב-ICQ - ותקבלו תשובה ופתרון לכל דבר.

אני יודע שכתיבת הודעה בפורום משחררת הרבה קיטור - אבל פנייה ישירה אלי הייתה פותרת את הבעייה הברה יותר מהר, ומפנה זמן יקר שכולנו מבזבזים על הקלדה.

בברכה,

אלכס רזניקוב

PCHARDWARE

מנהל.

לצוות המנהלים : אנא קבלו התנצלותי על הבירורים וההסברים האלה בפורום, אבל יש דברים שאני חייב להתייחס אליהם.

:)

לא קוראים לך לאון?

פורסם

KSP נחמדים

KSP נחמדים כשאתה בא לקנות

יצא לך לבוא אם תקלה ולבקש אחריות?

פורסם

יצא לך לבוא אם תקלה ולבקש אחריות?

לי כן

הגעתי, עם לוח מת

בדקו שהוא מת, גילו שהוא מת

והחליפו בלי לשאול שאלה

והטכנאים נחמדים

פורסם

תאמינו לי, אני ניסיתי את שלושת החנויות הזולות בארץ - KSP, PCH, PANDAS.

KSP נחמדים, PCH נחמדים, אך PANDAS ממש לא.

אי אפשר לקרוא לזה ניסיון...

והבנאדם מPCH לא פעם ראשונה הוא מגיב, גם כן אנשי ZigZag2000 (לא פבל, אתה לא איש) וסימפלטק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים