פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים השתמשתי באתר הנ"ל לבדוק תקצירים של סרטים בעיברית אך ביומים האחרונים הוא נעלם מהרדאר, יש למישהו תחליף?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר השתמשתי באתר הנ"ל לבדוק תקצירים של סרטים בעיברית אך ביומים האחרונים הוא נעלם מהרדאר, יש למישהו תחליף?את IMDB אני מכיר היטב, ואני משמש בו לביקורת סרטים (ציון בעיקר, סרט מתחת ל 7 שם בד"כ לא נכנס אליי למסך), אבל התקצירים שם נוראיים.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים יומיים? רק היום הוא לא עולה.כרגע האתר בעידכונים, הוא יחזור או מאוחר יותר היום, או מחר, המוקדם מביניהם.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר בוודאות? אז למה לא לשים הודעת "נחזור בקרוב"? :-\עריכה:יחזור מחר בבוקר:http://www.qsubs.co.il/index.php?showtopic=19714"אנחת רווחה"...מזל - לא ממש מצאתי תחליף ראוי, כל השאר ממש גרועים (ע"ע TOREC וחבריו).
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מתוך דונקי:גולשים יקרים,אנחנו סובלים מתקלה טכנית.נחזור מחר (ראשון 26.10.2008) בשעות הבוקר.ודי ברור שהם וסרטים זה אותו אתרמה שכן, מצחיק איך אנשים מנסים לעקוף את חוקי הפורום. זה כמו האלה שבפורום משחקים אומרים "יקח לי עוד 5 שעות ו 20 דקות לסיים את הקנייה"...
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים סרטים זה תחת חסות של האתר דונקי.לצערי האתר יחזור רק מחר, בנתיים אין מה לעשותאל תתנו לטורק את הגאווה של יותר אנשים שנכנסים לאתר שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.