פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לא "ככה". כי החיבור השני, הכחול, VGA, זה חיבור אנלוגי שעובר המרה מאות דיגיטלי לאנלוגי ובמסך חזרה לדיגיטלי, והאיכות לפעמים יורדת. חוצמזה כשמחברים את המסך ב-DVI הוא מזהה לבד את הרזולוציה וגבולות המסך ולא צריך לעשות את ה-auto adjust המעצבן הזה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר במה בדיוק האיכות יורדת לא הבנתי ?צבעים פחות יפים במסך או מה אני לא מביןן
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים אתה יכול פשוט לנסות את כל אחד מהחיבורים, כל אחד עם הכבלים שלו, (אולי תצטרך לעסות ריסט בשביל להעביר, לא בטוח) ותראה בעצמך את ההבדל. אם יהיו לך עוד שאלות אחרי שתנסה ותראה בעצמך אז תשאל.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים אם יש לך אפשרות לחבר גם ללבן (DVI) וגם לכחול (VGA) - עדיף את הלבן.אם אתה רוצה אתה יכול לנסות את שניהם, בדר"כ קשה לראות הבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.