עבור לתוכן

נגן טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני Fanboy של אפל? :lol:

עכשיו אני יסביר לך את נקודת מבטי על העיניין.

* נגן קטן, מהיר יפיפה ונוח בטרוף עם הממשק והגלגלת (איך קוראים לזה בעברית?).

* איטונס, תוכנה מדהימה, מסדרת לך את כל השירים במחשב ובאיפוד, ממלאת פרטים על שירים כשחסר, מורידה ARTWORKים של כל השירים אוטומטית ובחינם, בנוסף יש את גינייס, שיציע לך שירים חדשים דומים לאלה שאתה שומע עכשיו ושירים דומים בסיפרייה שלך, הכל מסונכרן איתה באופן מושלם עם האיפוד, רוצה שיר חדש? קליק תוך 10 שניות השיר בספרייה במחשב ובאיפוד, כמובן ניתן להוסיף שירים שלא נקנו דרך האיפוד.

שילוב של שניהם ובמחיר הנמוך (אני קניתי בזמנו איפוד קלסיק 80GB שהוחלף ל120GB ב249$), אני באמת לא רואה אופציות טובות יותר, מה גם שאם אתה לא אודיופיל, איכות הצליל יותר ממספיקה, והסוללה באמת חזקה, D2 הוא מיוחד מבחינת הסוללה.

לא דיברנו על הקלאסיק כי הוא באמת נגן הרבה יותר טוב מהנאנו ויותר משתלם

שנית כל אמרתי לעצמי שאני לא יכול לפסול מבלי לנסות כמו שצריך

אז התקנתי את האיטונס איפלו הזנתי את הפרטים של האשראי כדי לפתוח חשבון בחנות שלהם כדי שהיא תוכל להוריד לי ARTWORKS (משהו שדרך אגב לא קורה אוט' ) ג'ינייס בגלל לא עובד בארץ (לפחות מה שהITUNES אומרת) אהה והיא גם נתקעה לי על הדרך

מיותר לציין שזה לא קורה במדיה מונקי (תקיעות או צורך להזין את הכרטיס אשראי בשביל לקבל ARTWORK)

משום מה אחרי שסגרתי אותה דרך הtaskmanager כשאני לוחץ להפעיל אותה שוב הוא רוצה להתקין אותה מחדש או משהו ודורש ריסט למחשב ציינתי כבר שזה לא קורה בתוכנות אחרות ?

:nixweiss:

עריכה: TOM אל תצפה לנפלאות מרמקול מובנה אם תשמע באזור עם רעש אתה לא תשמע אותו כל כך וגם אין להם איכות משהו (אני לא מדבר ספציפית על הE100 כי לא שמעתי אותו אלא מנסיון עם פלאפונים) , אם זה לשימוש בצורה נייחת אז אתה יכול לשקול לקנות רמקולים ניידים על סוללות

פורסם

לא דיברנו על הקלאסיק כי הוא באמת נגן הרבה יותר טוב מהנאנו ויותר משתלם

שנית כל אמרתי לעצמי שאני לא יכול לפסול מבלי לנסות כמו שצריך

אז התקנתי את האיטונס איפלו הזנתי את הפרטים של האשראי כדי לפתוח חשבון בחנות שלהם כדי שהיא תוכל להוריד לי ARTWORKS (משהו שדרך אגב לא קורה אוט' ) ג'ינייס בגלל לא עובד בארץ (לפחות מה שהITUNES אומרת) אהה והיא גם נתקעה לי על הדרך

מיותר לציין שזה לא קורה במדיה מונקי (תקיעות או צורך להזין את הכרטיס אשראי בשביל לקבל ARTWORK)

משום מה אחרי שסגרתי אותה דרך הtaskmanager כשאני לוחץ להפעיל אותה שוב הוא רוצה להתקין אותה מחדש או משהו ודורש ריסט למחשב ציינתי כבר שזה לא קורה בתוכנות אחרות ?

:nixweiss:

עריכה: TOM אל תצפה לנפלאות מרמקול מובנה אם תשמע באזור עם רעש אתה לא תשמע אותו כל כך וגם אין להם איכות משהו (אני לא מדבר ספציפית על הE100 כי לא שמעתי אותו אלא מנסיון עם פלאפונים) , אם זה לשימוש בצורה נייחת אז אתה יכול לשקול לקנות רמקולים ניידים על סוללות

כן אני יודע אחי שאני לא ישמע איי איי עם הרמקול המובנה אבל אני רוצה תאפשרות הזאת.. ולא אני לא יכול להיסחב עם רמקולים ניידים בצבא..

גם המחיר של הD2 קצט כבד ובגלל זה אני סגור 99 אחוז על הריבר, מה אתה אומר הוא שווה תמחיר?

תודה רבה!

פורסם

כן אני יודע אחי שאני לא ישמע איי איי עם הרמקול המובנה אבל אני רוצה תאפשרות הזאת.. ולא אני לא יכול להיסחב עם רמקולים ניידים בצבא..

גם המחיר של הD2 קצט כבד ובגלל זה אני סגור 99 אחוז על הריבר, מה אתה אומר הוא שווה תמחיר?

תודה רבה!

שמע,אני מסכים עם Mafisto בנוגע לרמקולים מפני שהאיכות לא ממש כזו טובה,

אבל אם זה נוח לך ומשתלם לך אתה יכול לקנות,רק תזכור לא להגביר את הווליום ליותר מדי גבוה שלא יהרסו לך הרמקולים..

והאם הוא שווה את המחיר,לא יצא לי לנסות אותו,כשאני רציתי לקנות נגן חשבתי בהתחלה לקנות את הE100 אבל אחר כך התחרטתי ובחרתי בD2,ויצאתי מרוצה.

אם אתה קונה את הE100 ,תוכל לתת ביקורת עליו ולהגיד איך הוא? :smile1:

פורסם

אבל אם זה נוח לך ומשתלם לך אתה יכול לקנות,רק תזכור לא להגביר את הווליום ליותר מדי גבוה שלא יהרסו לך הרמקולים..

והאם הוא שווה את המחיר,לא יצא לי לנסות אותו,כשאני רציתי לקנות נגן חשבתי בהתחלה לקנות את הE100 אבל אחר כך התחרטתי ובחרתי בD2,ויצאתי מרוצה.

כן אחי אין בעיה אני ייתן ביקורת, אני קונה אותו בסופ"ש מקווה לצאת מרוצה.

אם למישו פה יש המלצה לנגן אחר עם רמקולים חיצוניים אני אשמח!

פורסם

אני הייתי בדרך לקנות את הE100 והתחרטתי,קראתי ביקורות די מאכזבות עליו ועל הנגנים האחרונים של IRIVER בפרט.מסופר שמאז הCLIX הם לא מצליחים לייצר משהו איכותי.

עיינתי כאן - www.anythingbutipod.com

פורסם

לדעתי גם, מאז ה CLIX2 החברה נפלה בגדול.

וגם הוא לא היה נגן מדהים.

דור ה H שלהם הביא להם את התהילה, שעדיין, לצערי, נשארה...

פורסם

אוקקי אז ככה קניתי תנגן ואני מרוצה..! האיכות שמיעה מצויינת הממשק של העברת השירים חמוד ונוח.

יש רמקולים מובנים והכל, רק טיפה חסר לי עוצמת הווליום אבל זה יסתדר אני מקווה שאני יקנה אוזניות חדשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים