פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא :P3 550MHZ256MB SDRAMQUANTOM 20GB 7200RPM HDMSI MS-6119 MOBOניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמייםוכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט..חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר..על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור..את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפורמט.. אבל אחרכך הוא פשוט לא מצליח לעלות מההארדיסק..עזרה תתקבל בברכה.. ניסיתי גם להחליף כבלים של IDE ככה שזו לא הבעיה..
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר עבר יום, לא נמצא פתרון, אני מצטער על ההקפצה זה פשוט דחוף ואין לי כוח לעשות דאבל פוסט...
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים תריץ בדיקת memtest86אתה צריך גם לפרמט או רק להתקין?במידה ואתה גם מפרמט אז תחבר את ההארדיסק למחשב אחר, תמחק לגמרי את הטבלת מחיצות , ותיצור חדשה תפרמט את הדיסק כבר שהוא במחשב השני.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר עשיתי את שני אלו מזמן...בכל מקרה... פתרתי את הבעיה.. חילקתי את ההארדיסק ל2 מחיצות של 10 ג'יגה ופתאום זה עובד..מה שמוזר לי זה שניסיתי לשים מחיצה אחת של 20 זה לא עבד... למישהו יש מושג מה הבעיה?וכמובן כל זה רק עם FAT32.. עידכנתי גם את הביוס של הלוח ככה שזו לא הבעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.