פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים יש לי בעיה עם דרייברים.יש לי כ.מסך GeForce 8800GT 512MB (אפשר לראות הכל במפרט בצד).כרגע מותקן אצלי הדרייבר של nVidia גרסא 175.19.ניסיתי להתקין כמה גרסאות חדשות יותר, וגם את החדשה כדי שתתמוך ב FC2, אבל במקום להתקין, הוא נתקע באמצע, בסוף ההתקנה אומר System did not modified ורוצה שאני אעשה restart, אחרי שאני עושה את זה המסך לא עובד, ואני נאלץ להיכנס דרך safe mode, למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך, לחזור למצב רגיל ולעשות system restore...יש למישהו מושג מה הבעיה? או איך אני יכול להתקין את הדרייברים החדשים?..תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר כן ואני לא יודע מה הבעיה? =/יכול אולי להיות שבדרייבר הספציפי הזה אני צריך קודם להסיר את הדרייבר שיש לי ואז להתקין את החדש?..לא ברור לי למה בכלל זה מגיע למצב שהמסך לא עובד..כאילו הדרייבר קורס או משו כזה..
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים גם אצלי זה ככה,עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ויסטה וכשבאתי לשים את העדכון האחרון של NVIDIA זה לא הצליח לסיים את התתקנה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אצלי כשהתחלתי את התתקנה הוא התחיל יפה וז לקח לו כרבע שעה ואז הוא נתן הודעה לא זוכר בדיוק מה כתובאבל הוא רשם שזה לא התקין כמו שצריך אנא נסה מאוחר יותר או משהו כזה.אחרי זה עשיתי ריסטרט והוא כן התקין בערך את הכרטיס מסך אפשר לראות טוב והכל.אבל הוא לא סיים את ההתקנה עד הסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.