פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שלום לכולםאני עושה פרוייקט מיוחד שלאו דווקא קשור למחשב אלה עיצוב החדרבכל מקרה- יש את המעגל הפשוט של ההבהוב לדים עם הטרנזיסטור TIP31ובו המקור החשמלי הוא מולקס (12V לצורך העיניין)ככה- יש לי שנאי של 12V אשר נותן 1000mA (הרבה יותר מהמחשב)האם יש בעיה בחיבור המעגל לשנאי?**יש לציין שיהיו בסביבות ה20-100 לדים עדיין לא הוחלט סופית וכל אחד בחיבור מקביל ולכל אחד נגד של 470OHM**
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים עלולה להיות לך בעיה בגלל טעות שכתבת("יש לי שנאי של 12V אשר נותן 1000mA (הרבה יותר מהמחשב)").השנאי הזה נותן הרבה פחות ממה שמחשב מסוגל לתת כי השנאי שלך מוציא בסה"כ 1A לעומת כמה אמפרים שמוציא ספק כח של מחשב.הבעיה שעלולה להיות לך זה שכל לד צורכת 20mA כלומר אתה יכול עד 50 לדים. אם תרצה יותר תצטרך להוסיף שנאי.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים יהיה לך יותר זול יותר קל ויותר יפה ויותר אוראם תשים 3 קתודות מאשר 100 לדיםחוץ מזה מה תעשה עם כול החוטים שהם מחוברים להם ? יטיילו על הקירות ?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים זה כמעט בדיוק מה שאני רציתי לעשות אבל לא ידעתי איך עושים רציתי לעשות עם שנאי 12V קטודות לפי המוזיקה בפינות של החדר אבל עכשיו ראיתי באריהב איזה שהוא קיט של מנורות שפועלות לפי המוזיקה כבר מוכן יש שלוש מנורות בתוך אורגן אני יעשה משהו טוב
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ בהצלחה הקישור שנתת לא ממש עובד ממה ששמעתי בתגובות של אנשים ועובד מאוד חלש ובטח שלא יעבוד עם כמות לדים כולכך גדולה כמו שפותח התראד רוצה לעשות פותח התראד קתודות שפ]ועלות על גלי קול לא יהיה פשוט יותר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.