פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אהלן,אני רוצה להזין 12V מהספק לשנאי של סוני, השנאי מיועד לעבוד מתוך שקע המצת ברכב.ברגע שאני פותח אותו יש על הכניסה שלו פיוז של 5A.השאלה שלי האם להשאיר את הפיוז במעגל או להעיף אותו (בהנחה שהשנאי ירוץ קבוע מתוך הספק)
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים תשאיראם יהיה קצר או קפיצה הפיוס ישרף בימקום מה שמחובר אליו ....מצד שני אם זה ספק טוב אתה יכול להעיף את הפיוז.. כי הוא דיי אמין ..אם עובד עם פיוז תשאיראם לא תעיף אותו .....
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים תשאיר את הפיוז, כי אם במקרה יהיה קצר (ובפרוייקטים DIY הסיכוי גדל בצורה משמעותית) הפיוז ישרף וימנע את שריפת הספק ואולי גם את המחשב שמחובר אליו.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אתה יכול להכין בימקום לשים אותו בתושבות שלו אתה יכול להלחים אותו למקומות המיועדים חח
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים בדיוק בגלל קיצורי הדרך האלה צריך פיוז, לא לשכוח שיש מחשב שמחובר לספק הזה, אם עושים משהו, עושים אותו טוב.חכה למחר ותקנה בכמה שקלים בית פיוז.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים זה יהיה טוב רק הבעיה שאם הפיוז ישרף והוא ירצה להוציא אותוהוא יצטרך להוציא אותו בדרך הקשהשזה אומר להמיס את הבדיל שמחזיק אותו במקום ..
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר מעדיף שלא...במידה וישרף הפיוז אני אצטרך להלחים מחדש פיוז אם אני עושה ללא בית פיוז...
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים נכוןאבל זה רק אפשרות במידה ולא תמצא בית לפיוז או שאין לך כוח לחכות למחר ..מה שאני לא מאמין שהגיוני חחחחח...בכל מקרהשיהיה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.