פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים נמאס לי כבר!.אם אני מפרמט כונן כלשהוא דרך ההתקנה של הווינדוס (כשעושים בוט מהסידי), אני חייב להתקין עליו ווינדוס אוטומטית לאחר מכאן, זה לא שואל אותי, פשוט מתקין, זה ממש מעצבן.מה לעשות?תודה מראש!.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים QPARTEDGPARTEDACRONIS PARTITION EXPERTממש לא חסר תוכנות טובות וחכמות לניהול מחיצות, ההתקנה של הוינדוס היא לא אחת מהם.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אתה מדבר על דיסק ההתקנה של XP ?אם כן זה בגלל שבשלב ההתקנה אתה לוחץ על ENTER על המחיצה הנבחרתאתה צריך להגיע ל-RECOVEY CONSOLE ושם לפרמט את המחיצהלחילופין יש לא מעט PARTITION MANAGER אשר יעשו את הטריק באותה צורהכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר אתה מדבר על דיסק ההתקנה של XP ?אם כן זה בגלל שבשלב ההתקנה אתה לוחץ על ENTER על המחיצה הנבחרתאתה צריך להגיע ל-RECOVEY CONSOLE ושם לפרמט את המחיצהלחילופין יש לא מעט PARTITION MANAGER אשר יעשו את הטריק באותה צורהכל טוב,גבריאלתוכל לפרט קצת על ה partition maganger הללו?.ברכות!
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לא הבנתי בשביל מה אתה צריך לפרמט את המחיצה עם מערכת ההפעלה ולא להתקין עליה כלום?המחשב לא מסוגל לעבוד בלי מערכת הפעלה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים תוכל לפרט קצת על ה partition maganger הללו?.ברכות!אין בעיה - התוכנות האלו מאפשרות שינויים במחיצות - מחיקות שינויי גודל העבורת ופירמוטיםהמפורסמות הן PARTITION MANAGER של POWERQUESTאו SYSTEM COMMANDERיש גם חופשיות לא מעט כמו RANISH , GPARTEDוגם http://www.partition-tool.com/personal.htmכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.