פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אזור פ"ת שיחקנו פוקר עם חברים בחוץ היה ממש אבל ממש קפוא... לא היה ממש גשם אבל אני יכול להגיד שעם 2 שכבות ממש קפאתי... עדיין מעפאן לדעתי. אני כ"כ מת לאיזה יום מעונן כבד עם איזה מבול טוב ככה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מה קרה שמו מעל אזור מרכז איזה מכסה כמו על ספרינג פילד? רק אצלנו לא היה טיפה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים חברה אני הרגשתי על בשרי למרות שלא היה לי קר (טוב ביגלל זה קוראים לי ) ובאתי עם מיכנס קצר (והיתחרתתי על כך קשות ) היה גשם כל כך חזק שאני ניספגטי אה כן וגם אני שיחקתי פוקר עם חברים
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים בית שמש...דווקא אתמול בדרך מתל אביב ירד מבול שהיינו קרובים לבית שמש היה ממש גשם חזק לא ראו כלום אז עצרנו בצד....לא היה קר דווקא הייתי עם גופיה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אני בקדימה ירד גשם חזק בלילהבבוקר קמתי והמחשב היה מכובה כנראה גם פה הייתה הפסקת חשמל
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ב"ש -> ירד אתמול גשם קל בסביבות 1 לפנות בוקר, עיתוי מצויין. אחחח הריח של הגשם פשוט מושלם.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים הייתה שבת יבשה ועם מזג אוויר מעולה(ז"א נורמלי, למרות שהייתי מאוד שמח אם היה יורד גשם)רחובות
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים בפ"ת היה גשם קל ל5 דקותאבל זה ממש לא חורף.בישראל כבר כמה שנים טובות שאין בכלל חורף, ולא, יום גשם שבוע שמש זה לא חורף.ממש מבאס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.