עבור לתוכן

לאיפה יוצאים בירושלים?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול אולי להצביע על מקומות טובים בפריפריה של ירושלים ? שמעתי שיש פאבים מעולים במבשרת או באזור של הדסה ועין כרם.

ואם כבר.... מישהו אולי שמע על המבורגריה בשם "תל אביב" בירושלים ויודע איפה היא נמצאת ?

פורסם

אני ירושלמי בן 18 וגם מרגיש כמוך :x

אני לא חושב שיש מקום ללכת אליו בירושלים חוץ מאזור החתולות ...

לי אישית נמאס מהעיר ואני וחברים שלי לא יוצאים בשישי כבר :x

אני חושב על להתחיל לנסוע למועדונים באיזור המרכז ...

פורסם

צר לי לבשר לך, אבל אתה תיהיה "בצומת הדרכים" הזו עוד כמה פעמים...

עכשיו אתה בן 18, יוצא לאיזור הזוליס וכל החרא שמסביבו ומתבאס כי הכל תיכוניסטים וילדים שיכורים (גם התיכוניסטים וגם הילדים, מצטער אם אתה תיכוניסט ;)).

אז הרשה לי לספר/להמליץ לך לעבור לגולדי/שושנה ששם האוכ' קצת יותר בוגרת אבל אולי יעשו לך כבר שם בעיות בכניסה...

ומה לעשות, גם אחרי שתכנס ותבלה לך שם שנה+, גם משם ימאס לך ושוב תפתח פה תראד על מקומות יציאה בירושלים!

וכאן שאני מביע את הביקורת על חוסר הגיוון וחיי הלילה המעפנים בירושלים!

אבל לפחות יש לנו אוויר הרים צלול כיין! :hat:

וההמבורגריה "תל אביב" נמצאת מול האוקונל, ברחוב שבין ריבלין לבן סירה (משום מה אני לא זוכר את השם שלו...).

אבל למה אתה בכלל פוזל להמבורגריה אחרת כשיש את איוו?!?!

פורסם

האמת שקיבלת המלצה חמה מאוד על תל אביב, ואיוו התמסחרו אז אני רוצה לנסות משהו חדש.

בכל מקרה חברה אל תמהרו לשפוט את ירושלים ! אנשים מהמרכז מעריכים מאוד את העיר הזאת, יש לנו הרבה מקומות איכותיים אם יודעים לאן ללכת.

פורסם

ב2 מילים? די להתבכיין!

אני גר בקרית גת, תחשבו על זה.

פורסם
  • מחבר

יש לנו הרבה מקומות איכותיים אם יודעים לאן ללכת.

אז בוא תספר לי לאן ללכת...

פורסם

^^

גם אני רוצה שהוא יספר

הרעיון שלי הוא כזה , אם אתם בני 18 אז בטוח יש מישהו שיש לו 19 . 19 אומר בדר''כ שאפשר 5 באוטו - סעו למרכז (הדלק כבר לא כזה יקר) למועדונים ותהנו שם (כמובן שתשאירו נהג תורן שלא ישתה )

פורסם

הכי באסה להיות עם סירה בירושלים.

יוו חחחחחחחח הרגת אותי אחד היציאות הכי אכזריות ששמעתי בזמן האחרון

אחד החזקים אחי (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים