עבור לתוכן

לאיפה יוצאים בירושלים?

Featured Replies

פורסם

טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות!

כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס!

לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים?

נ.ב

יש לנו 18, ויש מכוניות.

פורסם

כן, גם אני (כמעט) באותה סירה. (אין 18).

פורסם

כן, גם אני (כמעט) באותה סירה. (אין 18).

הכי באסה להיות עם סירה בירושלים.

פורסם

אם יש כסף אפשר לבקר בבלק בורגר החדש...יש שם אחלה באר משקאות, מושקע ביותר עם מגוון בירות די נרחב.

המחירים קצת יקרים , אבל השירות מצויין ומביאים מאנצ'יס ביחד עם המשקה ( הסוף לבייגלה !). כמו כן תמיד מפנקים בשוט של ליקר תוצרת הבית, מאוד נחמדים.

מה גם שלא צריך ללכת על צ'יליס או איווס בשביל להרגיע את הקיבה צרובת האלכוהול ..יש אחלה מצבע של נייט בורגר ( ציפס + 220 גרם ב35 שח), והבשר הוא כמה רמות מעל אייוס ובורגרסבאר.

יש במתחם הרכבת את הפאב\מסעדה הקולוני, שוב קצת יקר אבל אווירה נהדרת ועיצוב מאוד מאוד מענין.

אם אתם אוהבים רוק ומטאל, יש את הscream החדש , ליד הלפריקון..אלכוהול זול והרבה מוזיקה טובה ( והרבה בנות).

פורסם

:lol:

פורסם

:lol: :lol:

אתם יכולים לנסות את מתחם הרכבת נחמד שם ביום שישי

פורסם

כן, גם אני באותה סירה..

לחתימה

פורסם

:lol: :lol:

אתם יכולים לנסות את מתחם הרכבת נחמד שם ביום שישי

מה יש לעשות במתחם הרכבת בשישי?

פורסם

גם בתחנה מרכזית ממש נחמד בין 19:36 ל04:11.

ביגלל זה כולם הרוב רוצים לגור במרכז, כי זה כמו עיר אחת גדולה שיש בה הכל.

פורסם
  • מחבר

מה גם שלא צריך ללכת על צ'יליס או איווס בשביל להרגיע את הקיבה צרובת האלכוהול ..יש אחלה מצבע של נייט בורגר ( ציפס + 220 גרם ב35 שח), והבשר הוא כמה רמות מעל אייוס ובורגרסבאר.

איפה זה נייט בורגר? אני כל שישי קורע את הכיס באיוו!

דבר שני- מה יש לעשות במתחם הרכבת ? באמת?

אין מועדונים מכובדים בירושלים סטייל TLV ? (חוץ מהאומן 17)

פורסם

גם בתחנה מרכזית ממש נחמד בין 19:36 ל04:11.

ביגלל זה כולם הרוב רוצים לגור במרכז, כי זה כמו עיר אחת גדולה שיש בה הכל.

כן .... אם אתה הומלס ללא רוח חיים עם מזרק תקוע בווריד .

נסה פאבים באזור שער יפו או בסביבה, ולא בסביבת הזוליס {שהוא מקום קשה מאוד :-X} מלא אמריקאים ארורים .{ואמרו שלצברים יש חוצפה } .

ומוסיף להמלצה של "דיוגנס " על בלק בורגר {אבל אם יש לך תקציב גדול } אם אתה אוהב מוזיקה ישראלית נסה את הכנען {שנמצא במדרחוב }.

פורסם
  • מחבר

עוד סופ"ש עבר ועוד פעם אותו הדבר... :(

יש בירושלים מועדונים חוץ מהאומן 17? מועדונים טובים לא סתם מחסן בגודל מטר על מטר.

או פאבים שלא נמצאים ב"שדרת נדין"שלא נכתבו כאן ?

פורסם

מה עם הצוללת ? יש שם אחלה הופעות בקרוב, גם יש סטנדאפ של רועי לוי עוד מעט.

פורסם

עוד סופ"ש עבר ועוד פעם אותו הדבר... :(

יש בירושלים מועדונים חוץ מהאומן 17? מועדונים טובים לא סתם מחסן בגודל מטר על מטר.

או פאבים שלא נמצאים ב"שדרת נדין"שלא נכתבו כאן ?

גיל מהווה פקטור די משמעותי אתה יודע.

אם אתה חייל אז יש כל מני ליינים של חיילים בשלומצי או בקמפוס, למרות שאני לא אהבתי את שניהם - יותר מדי עשן סיגריות, בנים, פקצות וילדות קטנות (כנראה שיש לי דרישות גבוהות).

אם אתה 20+ אז יש את צרעה וכל מני מקומות.

למרות שאני מאמין שבסופו של דבר, כמעט תמיד אין מועדונים טובים בירושלים וחייבים לצאת מחוץ לעיר בשביל מסיבה נורמלית.

יש תחושה של יותר מדי פאבים באותו מקום ומעט מדי מועדונים\גיוון בכלל.

למרות שאם לא בא לך על דברים כאלה כמובן שיש גם באולינג וסנוקר בתלפיות, או בתי קולנוע למיניהם כמו לב סמדר ורב-חן.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני בן 18.

דבר שני לא נראה לי שיש לך דרישות גבוהות,גם אני לא אוהב מקומות שנראים כמו גיי באר,שיעור בכיתה ט' או חוג נרגילות. פשוט מקומות הבילוי בירושלים זבל(בין היתר קמפוס). ונמאס לי "לבלות" במקומות כאלו , אז פתחתי את השרשור לשאול אם יש מקומות טובים בירושלים? הרי בסביבת כיכר החתולות לא רואים אנשים בני 20 ומעלה כמעט, תהיתי לעצמי אולי הם מצאו מקומות טובים יותר...

בלינקולן הייתי אבל כמה אפשר? זה לא מקום כמו פאב למרות שמגישים שם משקאות( אין שם היינקן!! :pissed:).

אוף... :-\ :-\ :-\ :-\

נ.ב

אם מישהו מחפש מקום לדייט לב סמדר הוא מקום מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים