עבור לתוכן

בעיה בהזמנה מ-AMAZON

Featured Replies

פורסם

הכנסתי את הכתובת למשלוח,את פרטי כרטיס האשראי ואז מגיע השלב למלא את ה-BILLING ADDRESS.

אין לי מושג מה זה ומה אני אמור למלא שם(הכנסתי את כתובת הסניף בנק שלי בארץ ובפעם השניה את הכתובת מגורים שלי בארץ וזה שלל את שניהם)

אנשים שהזמינו בעבר מאמאזון תעזרו לי בבקשה,אילו פרטים אני צריך להכניס שם? :s05:

פורסם

ה-Billing Address זו הכתובת שמשויכת לכרטיס האשראי שהכנסת. לרוב האנשים מדובר בכתובת בה הם גרים, בכל מקרה לא מדובר בכתובת של סניף הבנק.

איך זה בכלל שלל לך משהו? אמאזון בכלל לא בודקים ב-Real Time את הכתובות. קיבלת מהם הודעה באימייל שיש בעיה? מה בדיוק הוא אומר לך כשזה שולל?

פורסם
  • מחבר

זה מה שזה רשם לי:

Your credit card payment for the above transaction could not be completed.

An issuing bank will often decline an attempt to charge a credit card if the name, expiration date, or ZIP Code you entered at Amazon.com does not exactly match the bank's information.

ועל הכרטיס אשראי לא מופיעה שום כתובת ואין לי מושג מה לעשות :nixweiss:

פורסם

דבר כזה קרה לי בדיוק באחת ההזמנות שעשיתי לאחרונה. התקשרתי אליהם והבעיה היתה שהקלדתי לא נכון את המיקוד וזה לא תאם לכתובת שבבנק. הכתובת לא אמורה להופיע על כרטיס האשראי, היא משוייכת. תבדוק שהקלדת אותה במדוייק ושהשם של בעל הכרטיס נכון ושזו אכן הכתובת שנתת לבנק כשהוצאת את כרטיס האשראי .אם זה לא מסתדר תתקשר לבנק, הם יפתרו לך את זה.

פורסם
  • מחבר

אז את אומרת שאני צריך להכניס את הכתובת מגורים שלי בארץ ב-Billing Address והיא משויכת אוטומטית לכרטיס אשראי,והבנק יכול להגיד לי במפורש איזו כתובת משויכת לכרטיס אשראי עם כל הפרטים הנחוצים כן?

והפרטים שאני מכניס ב-Billing Address צריכים להיות באנגלית או בעברית?

פורסם

הכל צריך להיות באנגלית. לפחות זה מה שאני תמיד עושה וזה עובד.

אתה צריך להכניס את הכתובת שנתת לבנק במעמד הוצאת הכרטיס/ פתיחת החשבון. אם נתת את כתובת המגורים שלך אז זו הכתובת להכניס. כן, הבנק יודע מהי ה-Billing Address שלך (הם הרי משווים את זה למה שאתה כותב באמאזון). אם אתה לא זוכר מהי הכתובת תתקשר/ תלך לבנק ואחרי שהם יזהו אותך הם צריכים להיות מסוגלים לומר לך את ה-Billing Address שמופיעה אצלם. אולי אפילו ניתן לגשת לזה אונליין אם יש לך גישה לחשבון דרך אתר הבנק אבל את זה לא ביררתי.

פורסם

ברור שבאנגלית, אמזון לא יודעים עברית.

ומה הסתבכתם.. billing address זאת הכתובת לחיוב - הכתובת למשלוח החשבונית. בטח שלא הכתובת של הבנק (מה זה מעניין אותם..).

כאמצעי בטיחות בד"כ דורשים שזאת גם תהיה הכתובת של בעל כרטיס האשראי, אבל זאת לא המשמעות ה"מילולית" שלה לצורך העניין ואני בספק אם הם באמת בודקים את זה. אני חושב שפעם הכנסתי כתובת אחרת (אומנם לא באמזון) וזה לא הפריע לאף אחד.

בגלל זה הרבה פעמים יש לך אפשרות ב-shipping address לסמן "same as billing address", כי ברוב המקרים אתה בעצם קונה משהו לעצמך - ולכן הכתובת היא אותה אחת.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה הרבה פעמים יש לך אפשרות ב-shipping address לסמן "same as billing address", כי ברוב המקרים אתה בעצם קונה משהו לעצמך - ולכן הכתובת היא אותה אחת.

אבל אני עושה את המשלוח דרך MUSTOP ולכן ה-SHIPPING ADDRESS אינה זהה ל-billing address.

טוב אז אני אגש לבנק כדי שיתנו לי את הפרטים שאני צריך.

תודה על העזרה. :xyxthumbs:

פורסם

ברור שבאנגלית, אמזון לא יודעים עברית.

ומה הסתבכתם.. billing address זאת הכתובת לחיוב - הכתובת למשלוח החשבונית. בטח שלא הכתובת של הבנק (מה זה מעניין אותם..).

כאמצעי בטיחות בד"כ דורשים שזאת גם תהיה הכתובת של בעל כרטיס האשראי, אבל זאת לא המשמעות ה"מילולית" שלה לצורך העניין ואני בספק אם הם באמת בודקים את זה. אני חושב שפעם הכנסתי כתובת אחרת (אומנם לא באמזון) וזה לא הפריע לאף אחד.

גם אני הופתעתי לגלות אחרי שנים של קניות באמאזון שהם כן בודקים. אם זה לא תואם לכתובת שיש בבנק עשויים לסרב להעביר את החיוב, פעם אחת סימנתי את האופציה של Billing same as shipping כאשר שלחתי את זה לכתובת שאינה שלי וקיבלתי את ההודעה הנ"ל שלא ניתן להשלים את הקניה.

מבחינת האנגלית, בוודאי שהם לא יודעים עברית אבל לדעתי הם מעבירים את זה קומפלט לאישור הבנק שכן דובר עברית. בכל מקרה ברור שאין צורך לכתוב בעברית.

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום עם שירות הלקוחות של MUSTOP ואמרו לי שברגע שאני מכניס shipping address של ארה"ב והחיוב מתבצע דרך כרטיס אשראי שהפרטים שלו שייכים לישראל אז הם שוללים ישר את העסקה,ולכן היא אמרה לי שהדבר שאני צריך לעשות,ושרבים עושים אותו,להתקשר לחברת כרטיסי האשראי ולהוסיף את הכתובת שמסטופ סיפקו לי לרשימת ה-billing address שמשויכת לכרטיס אשראי,וכך בעצם יש שתי כתובות ששייכות לכרטיס אשראי ולא תהיה בעיה לאחר מכן להזמין מאמזון.

למה הם לא מציינים את זה לפני שנרשמים לשירות שלהם? :pissed::bash:

פורסם

אהההה...ניסית להזמין משהו שאמאזון לא שולחים לארץ. אולי הם לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים על מוצרים שלא נשלחים בצורה בינלאומית על מנת למנוע ממך לקנות את המוצרים האלו דרך חברה שלישית כמו Mustop. בפעם האחרונה שבדקתי החברה היחידה שאיפשרה להוסיף כתובת בארה"ב לכרטיס אשראי בארץ היא אמריקן אקספרס אבל אולי היו שינויים מבורכים. ישנם גם שירותים שקונים בשבילך את המוצר דרך כרטיס אשראי אמריקאי ושולחים את זה לארץ.

זה לא ממש אשמת Mustop, הם הרי לא יכולים לעקוב אחרי המדיניות בנוגע לקבלת כרטיסי אשראי בינלאומיים בכל חנות ברחבי האינטרנט אבל זה היה יכול להיות חכם מצידם לשים איזשהו הסבר בנושא הזה באתר.

*כשחושבים על זה, הזמנתי לאחרונה מוצר שלא נשלח לארץ מאמאזון לכתובת אמריקאית ושילמתי עם כרטיס אשראי בינלאומי שה-Billing שלו בארץ ולא היו בעיות. אולי זו בכלל לא הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אתמול הזמנתי שוב את המוצר לאחר שדיברתי עם חברת האשראי.

לשמחתי לא קיבלתי שום תגובה שלילית מאמזון עדיין וכשנכנסתי לסטטוס ההזמנה רשומה ההערה הבאה:

Shipment #1: Shipping Soon We are preparing these items for shipment and this portion of your order cannot be canceled or changed. Need information on returning an item?

מזה אני מניח שהזמנתי התקבלה ואושרה או שאני טועה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים