פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים שלום לכולם.משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד במחשב..יש לי כרטיס מסך on-board. ולוח אם intel G31 (מבוסס).התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול עם הדיסק שמגיע יחד עם הלוח אם.התקנתי מקודד K-LITE ומשום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד.המדיה פלייר אומרת שיש בעיה עם הקידוד.מה אפשר לעשות?תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר תיקנתי את ההודעה שלי..התכוונתי שהתקנתי דרייבר לכרטיס קול באמצעות הדיסק שבא עם הלוח אם, ולא כרטיס מסך.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר כנראה שלא.ב"צלילים והתקני שמע" שלושת הלשוניות: "עוצמה" "שמע" ו"קול" נמצאים ב-disable סתומרת שאני לא יכול ללחוץ על כלום..
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=falseויש את הלינק הזה גם בסטיקי דרייברים, אם היית מסתכל שם לפני שפתחת את הדיון.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר איך אני בודק זאת?אפשר לבטל כרטיס קול ON-BOARD דרך הביוס?עריכה:נכנסתי עכשיו לBIOS והעברתי את הכרטיס קול ממצב auto ל-enable אך עדיין אני לא מצליח לשמוע סאונד.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר אין לי מה להגיד..התקנתי כאמור את הדרייברים..מה אתם מציעים לעשות? המחשב בן יום וחצי..
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אם הוא לא מופיע לך בdevice manger אז הוא לא מותקן.זה היה מספיק פשוט?עכשיו תתקין את הדרייבר ועדכן אותנו.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אם הוא לא מופיע כ-unknown device או ככרטיס קול ב-audio אז יש בעיה יותר גדולה מדריבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.