עבור לתוכן

האם כדאי לשדרג תוכנה של Acronis True Image?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים)

כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009

כאן מתעוררות שתי שאלות:

1. האם בכלל כדאי לשדרג?

2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר?

תודה רבה!

פורסם

לי יש acronis 2009 home רכשתי שרק יצאה וגם עידכנתי עצתי לך:

אם הכל עובד אצלך כמו שצריך (תזמון גיבוים וכו..) ואין לך צורך בתוכנות החדשות שגירסת 2009 מציעה אל תשדרג כי גירסת 2009 בא עם די בעיות אתה יכול לראות גם בפורום התמיכה הרשמי שלהם

עריכה: יש תמיכה לאחור אבל אל תזרוק את recovery cd של גירסה 11 כי חלק תלוננים שאי אפשר/משחזר אם שגיאות

פורסם
  • מחבר

Rafi921 תודה רבה על העצות

אם אכן הגרסה החדשה כוללת כל מיני באגים, אז לפחות כרגע אני אשאר עם הגרסה הנוכחית.

קשה לי להגיד בדיוק אם הכול מתפקד כמו שצריך, כי אני לא יודע להשתמש במלוא הפונקציות שמציעה התוכנה ;D

סך הכול יצרתי עד עתה שני גיבויים (אחד לכל מחשב), וזהו. אני אפילו לא מעדכן את הגיבויים האלה, כי מדובר בגיבויים בסיסיים שדי יספקו אותי, במקרה שאצטרך לשחזר...

פורסם

תגידו כמה מקום לוקח לכם IMAGE של התוכנה ומה היה גודל המחיצה שגובה מלתחילה ?

אני רוצה לדעת כמה זה דוחס לעומת GHOST.

איך נקראים קבצי IMAGE של ACRONIS ?

פורסם

הוא דוחס יותר טוב מGhost, וגם יותר מהר (מומלץ לגבות עם הדחיסה הרגילה).

הסיומת של קבצי הגיבוי שלו היא TIB - True Image Backup.

פורסם
  • מחבר

גודל המחיצה שאותה בחרתי לגבות במחשב הזה הוא 273GB(כמובן לא כל המחיצה הייתה מלאה)

גודל הגיבוי הוא 67GB

פורסם

שידרגתי ל True Image 12.

בצעתי גיבוי דיסק :C - בנפח 29.5GB [תפוס] ברמת דחיסה רגילה נפח הגיבוי הוא 11GB...

איזה בעיות יש עם הגרסה הזו ? אני לא שמעתי על שום דבר מיוחד...

* אבדוק מחר עם ה Rescue Disk שיצרתי, כדי לראות שהוא פועל תקין.

פורסם

איך עובד הקטע עם ה RESCUE DISK ? צריך להכין דיסק או DISK ON KEY עןם ה IMAGE ועוד DVD שיעלה ב BOOT בשביל למשוך את הIMAGE ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים