עבור לתוכן

מלחמת האופל 3|Underworld: Rise of the Lycans - טריילר

Featured Replies

פורסם

דווקא בדרך כלל זה,הראשון בינוני,השני טוב והשלישי מחורבן.

כמו ספיידר מן

פורסם

ממש לא

כמו שאמרו

ראשון טוב שני בינוני שלישי לא משהו (בדרך כלל לא תמיד)

פורסם

דווקא בדרך כלל זה,הראשון בינוני,השני טוב והשלישי מחורבן.

כמו ספיידר מן

אכן. דוגמאות טובות נוספות הן בלייד ואקס-מן (למרות שבמקרה הזה גם הראשון היה טוב).

פורסם

תמיד יש יוצאים מן הכלל. למשל שליחות קטלנית הראשון טוב (לא בינוני, טוב), השני מעולה, השלישי (אני יודע שהולכים להרוג אותי על זה) מחורבן. בלייד הראשון מעולה, אחד הסרטים הטובים. בלייד השני בינוני והשלישי, כצפוי, מחורבן. כנ"ל לגבי המומיה. מטריקס הראשון מעולה, השני טוב, השלישי מחורבן. יוצא מן הכלל, לדעתי, זו טרילוגיית הנוסע השמיני. הראשון טוב, השני מעולה וגם השלישי (אני יודע שאני חריג), לדעתי, מעולה. מבחינתי הסרט הרביעי לא קיים בכלל

פורסם

דווקא באקסמן הכי אהבתי את השלישי, הרעיון ג'ין הופכת לרעה והורגת את הפרוספסור ממש משך אותי (בייחוד הדרך בו הוא מת - ענק).

פורסם

אין קייט בקינסייל אז לא כזה שווה.

מסכים ב-100%

אני עדיין אראה אני משער, אבל זה פשוט לא אותו הדבר בלעדיה

והרעיון שג'ין היא הפיניקס כ"כ גרוע ומסכן שזה לא ייאמן... (הוא הופיע בקומיקס, אבל זה עדיין חרא של קונספט)

אני רק שמח שהיא הרגה את סקוט (ציקלופ) כי הוא הדמות הכי פתטית ומסכנה ביקום (בעצם, מלבד סופרמן ורובין [מבאטמן])

פורסם

תמיד יש יוצאים מן הכלל. למשל שליחות קטלנית הראשון טוב (לא בינוני, טוב), השני מעולה, השלישי (אני יודע שהולכים להרוג אותי על זה) מחורבן. בלייד הראשון מעולה, אחד הסרטים הטובים. בלייד השני בינוני והשלישי, כצפוי, מחורבן. כנ"ל לגבי המומיה. מטריקס הראשון מעולה, השני טוב, השלישי מחורבן. יוצא מן הכלל, לדעתי, זו טרילוגיית הנוסע השמיני. הראשון טוב, השני מעולה וגם השלישי (אני יודע שאני חריג), לדעתי, מעולה. מבחינתי הסרט הרביעי לא קיים בכלל

דעתי:

שליחות קטלנית 2 ומטריקס הראשון מהסרטים הכי טובים אי פעם לדעתי (בהתייחס לז'אנרים וכו'...). כל השאר דומה לדעות שלי גם אם לא בדיוק.

אני אצפה בטריילר הזה מאוחר יותר, אבל אני דווקא אהבתי את השני (ראיתי את הסרטים בסדר הפוך, קודם השני ואחרי זה הראשון) יותר מהראשון.

פורסם

אתה קטנוני :P :P :P :P

אני אהבתי את הסרטי ההמשך של הנוסע השמיני נגד הטורף.זה היה סרטים מדהימים.במיוחד אותו סרט שהטורף מאחד כוחות עם חיילת אחת :yelclap:[br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 14:59:08

ראיתי עכשיו את הפרומו של הסרט והוא ניראה מצויין
פורסם

אין קייט בקינסייל, למרות שרונה לא רעה(ומי שראה Doomsday יודע את זה, היא גם הדוגמנית הראשונה שגילמה את Lara Croft) אז לא כזה שווה.

לא יודע מה להגיד לכם, אחד הדברים שגרמו לי לאהוב את סדרת "מלחמת האופל" זאת היא..

גם לאחרונה חיפשתי סרטים שהיא שיחקה בהם.. ויש לי המלצה - http://www.imdb.com/title/tt0452702/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים