פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ברוב המקרים P45 שמאפשר רק X8 לכל אחד מהכרטיסים יספיק כי ההפרש עומד על אחוזים בודדים.לך תדע מה יהיה בעתיד מבחינת משחקים או לא יודע מה.בכל אופן זה לא קשור, המעשה החכם זה לפצל את התקציב של הכ.מסך לשניים מאחר ורק כך אפשר לקבל באמת ביצועים טובים לאורך זמן
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אז להשאיר את הלוח P45 או שיש משהו אחר שעדיף באותו מחיר??מה עם הקירור למעבד הוא מספיק אם אני רוצה להמהיר את המעבדואני יודע שזה תלוי בכמה אני רוצה להמהיר אבל אני רוצה לדעת אםהקירור הזה מאפשר המהרה טובה.וגם בקשר למארזמה אתם אומרים עליו??[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 12:13:47אז להשאיר את הלוח P45 או שיש משהו אחר שעדיף באותו מחיר??מה עם הקירור למעבד הוא מספיק אם אני רוצה להמהיר את המעבדואני יודע שזה תלוי בכמה אני רוצה להמהיר אבל אני רוצה לדעת אםהקירור הזה מאפשר המהרה טובה.וגם בקשר למארזמה אתם אומרים עליו??
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים על מנת לקבל מערך CF יעיל לא צריך לח אם עם X48?כי אם התשובה היא כן, אז מערך CF עם P45 אינו משתלם.אני לא צודק?זה תלוי בכ. המסך, ב-CF של 4850 לא יהיה הבדל לעומת CF של 4870
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.