עבור לתוכן

לכל התותחים: בחירת מפרט ללימודי אנימציה

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המגניבים,

אני מתחיל ללמוד אנימציה עוד שבוע ומשום כך אני צריך גם מחשב חדש,

כל המקומות שמהם ביקשתי הצעות מרחו אותי עד הדקה התשעים ועכשיו נשארתי עם שלושה מארזים..

התקציב שלי היה 2000 למארז _בלי מסך_(כי כבר יש לי) וכל ההצעות שקיבלתי היו 2500+ ומעלה

אשמח אם תעזרו לי לבחור את מה שהכי רלוונטי בעבורי (מה שמתאים ולא חלש או חזק יותר מדי)..

ובכלל, אם אולי כדאי לי פשוט לקנות משהו דומה בIVORY כי הבנתי ששם מאד זול, ומה אתם ממליצים שיתאים לי?

המון המון תודה!

זה אחד -

מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D

דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 WD

צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS

מארז עם USB קדמי קטן שחור ללא ספק

כרטיס FIREWIRE 2ext+1 int

זכרון 2G DDR2 800MHZ MUSHKIN צ.ק

ספק כח EZCOOL LED 12CMF400W REAL

כ.מסך MSI DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE

לוח אם P43 NEO-F 7.1 1GLAN MSI

סביבות ה2500+ לשני תשלומים.

מארז שני:

מארז FOXCONN S-808 Thermaltake Wing RS100 + Delta 450W A.PFC

2 מעבד AMD 4000

3 לוח אם asus M2N68-LA

4 זיכרון (כפול2) 1G DDR II 800 A-DATA

5 דיסק קשיח Western Digital 250AAKS

6 צורב Samsung S203B

7 כרטיס מסך Gigabyte R485ZL512H

זה ב3250

והשלישי -

מארז FOXCONN S-808 Thermaltake Wing RS100 + Delta 450W A.PFC 1 250

2 מעבד AMD 4000 E8500 CORE 2 DUO

3 לוח אם gigabyte GA-EP31-DS3L

4 זיכרון (כפול2) A DATA D21G800ADR 1G DDR II 800 A-DATA

5 דיסק קשיח Western Digital 250AAKS HITACHI 320G SATA II

6 צורב Samsung S203B DVD-RWx20 SATA LG DVD-RW X20 LightScribe

7 כרטיס מסך Sparkle SP96T512D3 Geforce 9600GT 512 mb DUAL DVI

8

זה ב-2875ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אהלן חברה, אני הדד ליין שלי הוא מחר ואין לי איך להתחיל את הלימודים... אני סומך עליכם והייתי באמת רוצה לקבל לפחות פידבק בקשר למארזים כדי שלא אקנה זבל..

המון תודה :(

פורסם

אבשה, מבלי לפגוע או להעליב, בהתחשב בשאלות שאתה שואל כאן בפורום הייתי מציע לך להמתין קצת לפני שאתה מייעץ לאחרים.

לפותח הדיון: המפרטים שהבאת כאן לא מתאימים בלשון המעטה. אני לא יודע מאיזו חנות הבאת אותם, אבל ברור שהם לא ממש יודעים מה הם עושים. ספקים חלשים שלא יחזיקו לאורך זמן, מעבדים חלשים (בחלקם - AMD 4000? נו באמת), כרטיסי מסך שמתאימים אולי למשחקים אבל לא לעבודה גראפית ובאופן כללי המפרטים מבולבלים וכוללים נתונים סותרים. אגב, ההערות הנ"ל נכונות גם להצעות של אבשה.

ב2K האפשרויות שלך מאוד מוגבלות. כרטיסי מסך המתאימים לאנימציה עולים המון, מה גם שלמחשב כזה מומלץ מעבד חזק (E8400 לפחות, שלבדו אוכל שליש מהתקציב). אני מציע שתפרט יותר לגבי התוכנות שאתה עתיד להשתמש בהן, כדי שאפשר יהיה למצוא כרטיס מסך שיענה על הדרישות במינימום תקציב. עדיין, אני מאוד בספק שתצליח להשאר במסגרת התקציב הנתונה.

פורסם

כרטיסי מסך המתאימים לאנימציה עולים המון

אם אתה מתכוון לכרטיס תחנות עבודה ייעודי (Quadro\FireGL) אז אפשר להיות רגועים - במהלך הלימודים אין ולא יהיה לפותח הדיון שום צורך בכרטיס מסך ייעודי, וגם עוד כמה שנים לאחר הלימודים. כרטיס גיימינג ביתי מודרני יעשה את העבודה טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

שלום ותודה על התגובות,

בקשר לכרטיס המסך לאנימציה- אני רק מתחיל את הלימודים ואני לא מאמין שאפילו בשנה האחרונה אצטרך כרטיס-על, סה"כ בינתיים מדובר על תוכנות כמו adobe premiere, after effects ועוד תוכנות שאותן אגלה במהלך הלימודים אבל לא אמור להיות משהו כבד במיוחד..

תודה על האזהרות בקשר למפרטים..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים