פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים סקוני וניו באלנס, כל נעל אחרת גורמת לי לכאבים ברגליים, אוי בעיות רגליים משפחתיות.......ועוד זוג יפה ליציאות, בדרך כלל DC/ ADIDAS, אני אוהב את העיצוב.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לא מבחירה או שאני אוהב אותן יותר מידי, אבל כבר התרגלתי: נעליים שחורות גבוהות של BRILL.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים שאני בבית או יוצא לסיבוב עם הכלבה וכדומה, אני שם קרוקס (לא הרגילות שמקיפות את כל הרגל, הנעלי אצבע, הן הרבה יותר נוחות ונראות יותר נורמלי מהרגילות)שאני לא, אני שם VANS.הן הנעליים:הכי נוחות שיש (לטעמי כמובן)הכי יפות שיש (כנ"ל)ממש לא אוהב נייק, אפילו לא לספורט, עדיף כבר אדידס או NB. נייק סתם OVERPRICED..ואלה שבאופנה דומות לחללית :errrr: (ה SHOX ו IMPAX)
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים זה מוגזם כבר,לסינים פשוט נגמרים השמות... בחיים לא חשבתי שזה יכול להיות, אבל יש כזה דבר נעליים ג'נריות
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים תמיד כל נושא אפשרי שעולה בפורום שלא קשור למחשבים,אכשיהו משווים אותו למחשבים זה מצחיק...
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר תמיד כל נושא אפשרי שעולה בפורום שלא קשור למחשבים,אכשיהו משווים אותו למחשבים זה מצחיק...טוב אז אם עדיין לא ראית..... זה פורום של מחשבים בעיקרון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.