עבור לתוכן

עזרה|גיבוי למחשב עמוס עם מחיצה אחת

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה.

הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו.

למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי.

מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)

פורסם

אם אין לך מחשב אחר או כונן קשיח אחר אז השיטה הכי טובה היא לצרוב על דיסקים של dvd

תוכנות מומלצות במידה ואתה רוצה לגבות את כל הכונן למקרה של כשל מכני או וירוסים:

acronis true image 2009 home

paragon drive backup 9.0

תצטרך מספר דיסקים של dvd לפיצול הגיבוי התוכנה תדאג

אם אתה רוצה לגבות רק מידע מסוים אז יש הרבה תוכנות חינם שעושות את העבודה מעולה גם למערכת ההפעלה יש כלי גיבוי

דוגמה לתוכנה: acebackup

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להגיע למצב שכאשר קורה איזשהו כשל, אז כשאני מכניס למשל את הדיסק גיבוי (במידה וגיביתי על דיסק), והמחשב "משתחזר" למצבו כמו שהוא כיום.

"משתחזר" משמעותו שאני רוצה להגיע למצב שאחרי השחזור, אני אמור לראות את התיקיות על השולחן עבודה כמו שיש היום עם אותו הרקע ועם ההתאמה האישית שסידרתי לעצמי עד להיום.

דגש: אני לאו דווקא רוצה לגבות דברים כבדים כמו סרטים וכדומה אבל מצד שני להגיע למצב שהווינדוס עצמו (=שולחן עבודה, מסמכים שלי, פרוגרם פיילס, דוקומנטס אנד סטינגס ושאר תיקיות היסוד של המחשב) חוזר לקדמותו!

משהו בסגנון של גוסט אבל עם קצת יותר אפשרויות לסינון דברים שסתם ייתפסו לי מקום בגיבוי ואני אעדיף לצרוב אותם על דיסקים ולא להתקע עם גיבוי של כמה שעות בגללם.

פורסם

2 התוכנות הראשונות שצויינו מקודם יתאימו לך, אגב אם היית מסתכל בסטיקי תוכנות מומלצות לפני פתיחת הדיון, היית יכול להסתדר לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים