פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים שלום,חשוב לי רק דבר אחד בתוכנה שהיא תהייה כמה שיותר דומה לתוכנה BSplayer בחינת אפשרויות של כתוביותומקשי קיצור במהלך הסרט (כמו רווח שעוצר את הסרט)תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אני מנסה עכשיו את Media palyer classic אבל אני לא מוצא את האפשריות של הכתוביותתוכל להדריך אותי?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים file -> load subtitles או ctrl-l מה יותר מזה ? (כמובן תעלה את הסרט קודם).
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים כיף לך, איך זה קשור (או במילים אחרות, קצת הגיון, ספר מה אתה מנסה לפתוח), רוב הסיכויים שזה הראשון, אז.. פשוט תפתח את ההגדרות ותשנה את ה VIDEO RENDER למה שהוא רושם...
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לא משנה באיזה נגן אתה משתמש (למרות שאני מצטרף להמלצה על ה-MPC) עדיין לדעתי יהיה עדיף לטעון כתוביות עם virtualdobsub ולא עם הנגן.אתה מתקין אותה (או שהיא הגיעה לך עם החבילת מקודדים), שם את הסרט והכתוביות באותה תיקיה ובאותו השם, לדוגמא: bob_a_banay_s07e21.avi + bob_a_banay_s07e21.srtוזה טוען לך את זה לבד.יש לך בתוכנה הרבה מאוד הגדרות לגבי המיקום של הכתוביות, הגודל, הצבע וכל מה שתרצה, חוץ מזה שאם תצטרך להצמיד כתוביות, איתה יהיה הרבה יותר קל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.