פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים זה המפרט שהרכבתי בTMShttp://tms.co.il/preview/spec/c4pz51mkהמפרט הזה מיועד להורים שלי, בעיקר לשימוש גלישה באינטרנט ואופיס ואולי טיפה סרטים.רצתי לדעת עד כמה אני יכול (אם אפשר בכלל) להוריד את המחיר שהוא יעלה, תזומרת לשנות/להסיר רכיבים עד כמה שצריך.הערה- אני לא מוכן לקבל הצעות חלופיות כמו למשל להחליף ללוח AMD או כ.מסך של ATI. (פשוט תשלימו עם זה...)הייתי מעוניין שיגיע כמה שיותר נמוך כמובן אבל לא יהיה עגלה עם סוסה (לפחות לא יותר מידיי).
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אם amd תוכל להשיג מפרט יותר טוב.... :smile1: מעבד:תיקח את E5200 זיכרון: קח 2gb לוח אם וכרטיס מסך: "לשימוש גלישה באינטרנט ואופיס ואולי טיפה סרטים" כרטיס מסך מובנה בלוח האם בהחלט יספק את הצרכים קח לוח אם עם צ'פסט G31 שבא עם כרטיס מסך מובנה (אגב יצאו עכשיו לוחות אם חדשים של nvidia עם כרטיס מסך מובנה 9200gt לא יודעה מתי יהיה זמין ומה יהיה המחיר אבל אם אתה לא מתכוון לקנות מיד שווה לך לבדוק שתלך לקנות) ספק כוח: 300w בהחלסט יספיק לדוגמה: fsp basic 300w דיסק קשיח: קח 160gb או אפילו 250gb ההבל במחיר לא רב ויהיה לך מספיק מקום ליצור מחיצת שחזור כונן אופטי: קח של lg תוכל לחסוך כמה שקלים...
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אם amd תוכל להשיג מפרט יותר טוב.... :smile1: מעבד:תיקח את E5200 אולי, יש מצב זיכרון: קח 2gb אין שום צורך, ביקשתי דרכים רק להוריד במחיר לוח אם וכרטיס מסך: "לשימוש גלישה באינטרנט ואופיס ואולי טיפה סרטים" כרטיס מסך מובנה בלוח האם בהחלט יספק את הצרכים קח לוח אם עם צ'פסט G31 שבא עם כרטיס מסך מובנה (אגב יצאו עכשיו לוחות אם חדשים של nvidia עם כרטיס מסך מובנה 9200gt לא יודעה מתי יהיה זמין ומה יהיה המחיר אבל אם אתה לא מתכוון לקנות מיד שווה לך לבדוק שתלך לקנות)אולי הכרטיס מסך שלי הוא לא הכי אידאלי לבקשה אבל אני מעוניין בכרטיס חיצוני בלבד ספק כוח: 300w בהחלסט יספיק לדוגמה: fsp basic 300w זאת גם אפשרות אבל לא בטוח לגבייה רק בגלל הכרטיס מסך דיסק קשיח: קח 160gb או אפילו 250gb ההבל במחיר לא רב ויהיה לך מספיק מקום ליצור מחיצת שחזור גם באופצייה הזאת אין ממש צורך, אחרי הכל ההורים שלי רק גולשים באינטרנט ואולי רואים שם 10 סרטים בחצי שנה כונן אופטי: קח של lg תוכל לחסוך כמה שקלים...גם זה אפשרות הזאת מיותרת לחלוטין, מה הטעם לחסוך 10-20 שקל ולקבל צורך הרבה פחות איכותי?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים המפרט לפי מה שאמרתי לך:מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOXכמות: 1מחיר: ¤426 לוח אם: Gigabyte GA-G31MF-S2 Retailכמות: 1מחיר: ¤322 מארז: Foxconn TLA436 Tube No PSUכמות: 1מחיר: ¤150 ספק כוח: FSP Basic SI 300W ATX300-PNR 120mm + Sataכמות: 1מחיר: ¤120 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5כמות: 2מחיר: ¤78 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJSכמות: 1מחיר: ¤201 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Blackכמות: 1מחיר: ¤124 סה"כ: ¤1499 "זיכרון: קח 2gb אין שום צורך, ביקשתי דרכים רק להוריד במחיר"אם אתה מתכוון להשתמש ב xp אז אין צורך אבל אם ב - vista אז יש"אולי הכרטיס מסך שלי הוא לא הכי אידאלי לבקשה אבל אני מעוניין בכרטיס חיצוני בלבד"בשביל מה אתה צריך כרטיס מסך חיצוני כדי לגלוש לאינטרנט ולהשתמש ב - אופיס וסרטים (אני מניח שלא 1080p)? ולמה ההתעקשות הזאות רק על אינטל אתה רוצה לקבל מפרט הכי טוב לכסף? קח את הכי משתלם ולא לפי מותגים ותאמין לי ש amd ו ati אמינים בדיוק כמו intel ו - nvidia"גם באופצייה הזאת אין ממש צורך, אחרי הכל ההורים שלי רק גולשים באינטרנט ואולי רואים שם 10 סרטים בחצי שנה"לשיקולך אבל אם אתה מוסיף 15 ש''ח אתה מקבל 80gb נוספים"גם זה אפשרות הזאת מיותרת לחלוטין, מה הטעם לחסוך 10-20 שקל ולקבל צורך הרבה פחות איכותי?"אתה לא מקבל פחות איכות lg חברה איכותית
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר עד כה נראה שחוץ מהלוח אם וזה שלא הוספת כ.מסך אני חושב שמה שהבאת סבבהתוכל לומר לי מאיפה המחירים האלה? (הם בטח לא מTMS...)ובקשר לזכרון, אין מצב שאני אצקין להורים שלי ויסטה (עד שהם התרגלו סוף סוף לXP)
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים המחירים מ tms אם אתה בכל זאות רוצה כרטיס מסך חיצוני אז לך על 9400gt "אין מצב שאני אצקין להורים שלי ויסטה (עד שהם התרגלו סוף סוף לXP)" :lol: :lol: ככה זה גם אם ההורים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.