פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שפשף להם את כול הפנים כל שתווצר לך דיסקית שקופהתוריד את זה לכולם תדביק לך איזה 100 בערמה אחת כמה שיותר יותר טובלך תקנה קתודה של מחשב ב50 שקל ויש לך מנורה קטלנית לחדרלא צריךל מעמד לא צריך כלוםכמה שיותר דסקיםיותר גבוההויותר יפהבהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים בדיוק, כמו שאבירם אמר, זה מוד ממש יפה שאני חוסך דיסקים מעפנים ודפוקים שצרבתי ומצאתי כדי שיהיו לי פה איזה כמה. אם אתה לא רוצה אותם תביא לי! אני אשמח למחזר אותם בדרך המודינג ולהפוך אותם למנורה יפה למיטה ולפינת המחשב! ;D דרך אגב, כמו שאמרו, מישהו מהאתר כאן עשה גם ת'מוד הזה אבל הוא עשה את הדיסקים ברווחים ככה שהאור של הקטודה יכול לברוח ואז לחזור עם ההישתקפות של הדיסקים ולדעתי זה ממש יפה ומגניב! בשביל מעט עץ וקטודה שעולה איזה 35 שקל זה נראה לי שווה את זה ויחודי לכל גיק גאה!
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים חח קתודה זה לא מנורת לד באבאלהקתודה זה קתודהלד זה לדשתי דברים שונים לחלוטיןקתודה זה מנורהדומה לפלורסנטרק יותר דקה בהרבה ויותר קטנה ...תעשה חיפוש בגוגל תראה במה מדובראני בטוח שאתה מכיר אתץ הדבר..
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר באמת יכול להיות נחמד הרעיון עם הדיסקים, אבל איפה קונים אותה חנות מחשבים או חשמל? כי אם אני זוכר ראיתי שמשתמשים בה כדי להאיר את המארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.