עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי בעיה בכרטיס מסך המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך פשוט הכל שחור לא עולה כלום

עכשיו אני חיברתי את המסך רגיל..

ובמנהל ההתקנים זה עושה לי משהו צהוב כאילו לא מותקן הצלחתי לסדר את זה איכשהו ועוד פעם לא עבד..

מה צריך לעשות?

פורסם

איך אתה מצליח לראות את מנהל ההתקנים אם אתה אומר שהכל שחור ולא רואים כלום ?

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה תקנית בהתאם לחוקי הפורום:

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

בנוגע לבעיה שלך: תסיר בצורה יסודית את הדרייברים הקודמים של הכרטיס מסך הישן, ורק לאחר מכן תתקין את הדרייברים החדשים.

איך אתה מצליח לראות את מנהל ההתקנים אם אתה אומר שהכל שחור ולא רואים כלום ?

הוא החזיר לכרטיס מסך הישן כנראה.

*מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אותי ניסיתי לחבר את החוט לכרטיס מסך והכל היה שחור במסך העברתי את החוט ללוח אם(אם ככה קוראים לזה) וככה אני רואה

עכשיו נכנסתי למנהל ההתקנים וזה רשם לי שיש דברים חסרים כזה בצהוב שזה לא מותקן או משהו כזה...

איכשהו הצלחתי לסדר את זה שאני יוכל להשתמש בכרטיס מסך ואז אחרי ריסטרט זה שוב נדפק

פורסם

אתה פשוט ניסית לחבר את המסך לכרטיס החדש, בזמן שהכרטיס מסך המובנה שעל הלוח-אם עדיין פועל.

תבטל את הכרטיס מסך המובנה בביוס.

פורסם
  • מחבר

איך בידיוק?

ואם אחרי זה לא יעבוד לי הכרטיס מסך המובנה ולא הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

לא יודע זה מחשב של דוד שלי שנסע לחו''ל והשאיר את המחשב

פורסם

shahar19, המטרה של הפורום היא לא ללמד אותך איך להישתמש במחשב כאשר אתה מגיע עם אפס ידע.

אם אתה בא בכוונה לימודית, ויודע לעצור לפני שאתה גורם נזק, תוריד תוכנה כמו cpu-z ותבדוק שם מה הלוח אם שיש לך כדי שנוכל פחות לבדוק ביחד מה הפונקציות של הביוס ואיך מנטרלים כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים