עבור לתוכן

עבודה בנועה מחשבים

Featured Replies

פורסם

שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?

פורסם

בגדול אני אומר תצא מהשוק. אתה פה פותח דיונים כלכך הזויים שזה לא יאומן. תתקשר אליהם, תגיד שאתה פונה בקשר למשרה X ותפרט מה אתה יודע לעשות, הם כבר יחליטו אם לקבל אותך או לא.

וגם לא קיבלו אותך בבאג ולא שם, יש הרבה חנויות אחרות שבטח גם מחפשים עובדים באזור שלך, תתקשר לכל אחת ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר לי "תצא מהשוק" וזה די מעליב, מקומם ומרגיז. למה לי לעזוב את תחום החומרה/תוכנה/משחקי מחשב אם אני כל כך אוהב את זה? אתה אומר לי שכל החומר שאני מדפיס כבר כמה שנים טובות (אני אוסף חומר כבר הרבה שנים, מאז הקמת האתר) ייזרק בסוף לזבל? כל הספרי מחשב שיש לי בבית, מגזינים והכל, חומר שאני מוציא מהאינטרנט (ומהאתר שלכם בפרט) מ-2001 בערך, את הכל אתה רוצה שאני אזרוק? שאעזוב את ג'ון ברייס לטובת סתם איזה מקצוע? לא רוצה.

לעזוב את כל המשחקים שלי והחומרה יכאב לי עמוק בפנים, וזה סתם מגעיל. אז אני לא מכיר כל חור שיש בו מעבדה לתיקון מחשבים. אז מה? זה אומר שעליי לעזוב?

פורסם

אריק, דיי.

פורסם

שוק במובן של שוקיסט, לא שוק במובן של שוק המחשבים. זה לא מדע רקטות להיות טכנאי מחשבים ובדברים כאלו חשוב לא פחות גם האישיות שלך ולא רק הידע.

פורסם

דרור חזן, אם יקבלו אותך לעבוד בנעה מחשבים, אני מתחיל לקנות את המחשבים שלי באייבורי.

פורסם

דרור חזן, אם יקבלו אותך לעבוד בנעה מחשבים, אני מתחיל לקנות את המחשבים שלי באייבורי.

:lol: :lol:
פורסם
:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים