עבור לתוכן

התקנת WINDOWS כפולה...

Featured Replies

פורסם

בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD:

המחשב פועל על המערכת שבכונן F:

כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת...

גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו...

יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?

פורסם

יש תוכנה שתומכת באפשרות הזאת אם אני לא טועה תנסה פרטיישן מג'יק

פורסם

elior021, איך הגעת מזה לפרטישן מג'יק?

פתוח הדיון, אם זה Windows XP אז פשוט תסיר את השורה הלא נחוצה מ-boot.ini.

פורסם
  • מחבר

אין לי boot.ini יש לי boot.ini.backup

ופתחתי אותו בפנקס ו מה שרשום לי זה:

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

לפי מה שאני מבין אני צריך למחוק את השורה האחרונה כי מה שהדגשתי אומר שזאת המערכת ההפעלה (במחיצה השנייה) שהיא בברירת מחדל במידה ואין עוד תגובה מצד המשתמש... שאו שפשוט לשנות את הtimeout ל0?

האם זה בטוח לחלוטין? ואין אני מוחק את הווינדוס שלא בשימוש? הוא בכוח נשאר לי על הHD

פורסם

יש לך boot.ini הוא פשוט מוסתר. תמוחק את זו שה DEFAULT לא מצביא עליה (אם אתה לא צריך ללחוץ כלום כשהמחשב עולה).

פורסם
  • מחבר

יש לך boot.ini הוא פשוט מוסתר. תמוחק את זו שה DEFAULT לא מצביא עליה (אם אתה לא צריך ללחוץ כלום כשהמחשב עולה).

אין לי.. הקבצים לא מוסתרים..

וערכתי את ההודעה אז אם אפשר להתייחס לתגובה שלפניך

פורסם

לא יכול להיות שאין לך, אז אולי זה בכונן אחר. WINDOWS לא יעלה בלי הקובץ הזה. בכל מקרה, אם עושים נכון זה לא יהרס, מקסימום יהיה צריך לתקן אותו עם דיסק התקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים