פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מכירים את המסגרת הדיגיטלית לתמונות שמוכרים היום בחנויות הצילום? כזה בגודל "6 או "7 . הרעיון של הפרוייקט הזה הוא דומה, אך עבור מסך "15.4 , חיבור אלחוטי לרשת ואולי יותר אני נמצא באמצע הפרוייקט, כך שאני יעדכן אתכם עד למקום שהגעתי אליו. הגיע אלי מחשב נייד ישן , פנטיום III , שהמקלדת שלו לא עובדת. המחשב הנייד: המסך שלו "15.4 : הלוח אם: המסגרת של התמונה בנוייה מעץ, הבעיה היא שעובי המסגרת כ 5 ס"מ. הספק חשמל של המסך מושקע בתוך העץ כדי שלא יפריע לשאר הרכיבים. המסגרת לפני הרכבת רכיבי המחשב. המחשב מורכב במבט על ומבט צד ובדיקת תקינות לפני המשך עבודה. להמשך: חיבור הסוללה יצירת מפסק הפעלה (אין כרגע משהו נגיש) יצירת שקעי USB חיצוניים סגירת החלק האחורי בניית מסגרת למסך התקנת מערכת הפעלה לינוקס
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים פיייייי WIN 98 איזה נוסטלגיה עבודה יפה... להלן הצעותיי תנסה קצת לשייף את העץ ולצבוע בלקה לגימור יותר טוב תנסה אולי להוסיף למחשב תמיכה ב BLUE TOOTH שיהיה יותר נוח להעביר תמונות (ניתן לקנות דונג כזה עולה ממש גרושים ולשלב אותו באחת היציאות) - אולי לעשות חריף בעץ ולהוסיף פרספקס מרובע קטן בצבע אדום שיראה כמו אינפרה אדום מספקי חשמל יש באריהב (חנות אלקרוניקה ליד נתניה יש שם מלאי דיי גדול www.arihav.com תנסה להסתיר כמה שיותר את הברגים של המסגרת שהמסגרת תראה "נקיה" - יותר אסטטי לטעמי בהצלחה עידו
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר תודה . המסגרת שרואים עכשיו היא המארז של המחשב. על זה יהיה פנל רחב יותר שיסתיר את הברגים של המסך ואת הפס מתכת של המסך. זה יראה משהו כזה: תנסה קצת לשייף את העץ ולצבוע בלקה לגימור יותר טוב את עבודות הצבע אני יעשה כאשר אני יסיים את כל הפרוייקט (יש לי עוד קצת עבודה עליו ) תנסה אולי להוסיף למחשב תמיכה ב BLUE TOOTH שיהיה יותר נוח להעביר תמונות (ניתן לקנות דונג כזה עולה ממש גרושים ולשלב אותו באחת היציאות) - אולי לעשות חריף בעץ ולהוסיף פרספקס מרובע קטן בצבע אדום שיראה כמו אינפרה אדום למחשב יש כרטיס WI FI , כך שניתן יהיה לשלוט בו מרחוק ולהעביר את התמונות אליו
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים פרויקט יפה מאוד ורעיון נחמד.שאלה אחת,המסגרת הולכת להיות בצבע כתום או שזה רק להמחשה של מה שאתה הולך לעשות?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אם תעשה גימור שחור מבריק זה יהיה ממש ממש יפהה ....אפשר לעשות את זה על עץאני עשיתי .....
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אחד הפרויקטים המקוריים והטובים ביותר שראיתי, בהצלחה !מאיזה חומר אתה מכין את המסגרת ?<וגם אני ממליץ על צבע שחור, אם לא מבריק אז מט.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ואי עכשיו עלה לי רעיוןמוכרים באיביי קיטים של מסכי מגעאם תוכל לשים אחד זה יהיה ממש ממש יפההוגם שימושי ומאוד מאוד מיוחד .....
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר לא חשבתי עדיין על מבנה/צבע המסגרת החיצונית אך היא תהייה מעץ. חשבתי על הקיט של המסך מגע אבלזה משהו שתמיד אפשר להוסף , לכן החלטתי שכרגע אני לא יקנה אותו . [br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 16:59:19 עדכון:הוספתי למסגרת גם את הבטריה של המחשב: יצירת השקע במסגרת וחיבור הסוללה למסגרת: בנוסף גם חיברתי יצאת USB ובדיקת תאימות למסגרת: ומבחוץ: יש לי עוד להפוך את חיבור הUSB לחיבור זכר רגיל . ובנוסף גם הזמנתי מפצל USB עבור שדרוגים עתידיים ולסיום קיבלתי היום משלוח קטן עבור פרוייקט זה מתאם CF ל IDE-44 (עולה 3$ כולל משלוח) יש לי כרטיס 2GB שאני מתכנן שיהיה עליו מערכת ההפעלה והתמונות יהיו ברשת (יש לי מחשב שפועל 24/7 וכמות תמונות אסטרונומית) עד לכאן העדכון של היום
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים אני יודע שזה כבר מאוחר מדי. אבל לדעתי היה הרבה יותר יפה אם המחשב עצמו לא היה חלק מהמסגרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.