פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים שלום לכולם, מקווה שזה בפורום הנכון.לאחרונה הופיע אצלי תוכנה שנקראת REMOTE DESKTOP CONNECTION, שהיתה מוסרת [ HIDDEN ].לא אני הורדתי אותה זה בטוח, פרצו לי למחשב? נסיון לפריצה? מה עליי לעשות. תודה מראש!!!
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים 4NADAV ברוך הבא ותשתדל לא לכתוב ב-BOLDלא נראה לי - RDP זה חלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה - אפשר גם להפעיל משורת הפקודה MSTSCאם אתה חושש שמישהו משתלט לך על המחשב תבטל את האופציה הזו (My computer -> properties -> remote )בנוסף אתה יכול לעשות MONITOR על פורט 3389 ולראות אם משהו מנסה לשחק איתך משחקיםכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר תודה רבה עזרת לי מאוד.רק איך זה שפתאום זה הופיע? גם כאייקון בתפריט ההתחל. בקשר לביטול - ניתן רק לאפשר, ולא סימנתי. אשמח באם תסביר לי יותר על ה-MONITOR שציינת, תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים תודה רבה עזרת לי מאוד.רק איך זה שפתאום זה הופיע? גם כאייקון בתפריט ההתחל. בקשר לביטול - ניתן רק לאפשר, ולא סימנתי. אשמח באם תסביר לי יותר על ה-MONITOR שציינת, תודההתקנת במקרה חבילת שירות? או UPDATES ממיקרוסופט (או שניסית להתחבר בRDP)?לגבי מוניטור כל תוכנה שעושה לכידה על תעבורת רשת תעשה את העבודהלדוגמאhttp://www.majorgeeks.com/Network_Monitor_d5697.htmlכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.