עבור לתוכן

משקפי שמש - איזה מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה הם ההבדלים בין כל החברות?

Featured Replies

פורסם

איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח?

מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש?

Vogue

Giorgio Armani

Gucci

Ray Ban

Versace

אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר?

למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).

פורסם

אני מציע שתקנה במקום ממש איכותי כדי שלא תיפול על זיוף

השוק מוצף בזיופים איכותיים, לפני כמה חודשים הייתי בארה"ב וחיפשתי משקפי שמש איכותיים

הייתי צריך לעבור מלא חנויות של זיופים עד שמצאתי חנויות שמוכרות את הדבר האמיתי.

לפחות שם מוכרים את הזיוף במחיר של זיוף אבל כאן לך תדע.

פורסם
  • מחבר

ויש לך המלצה למקום כזה בב"ש?

פורסם

קנו לי זוג Ray Ban כמתנת גיוס, ממליץ בחום :xyxthumbs:

הן עברו חול, שלג ותאונת דרכים שבמהלכה הן עפו 3 מטרים, חלקם איתי, ואז התגלגלו לאורך הכביש, ומלבד שריטה קטנה ובלתי-מורגשת, הן בסדר גמור.

אמנם הזוג שלי עלה להערכתי קצת יותר מ700 ש"ח, אבל לדעתי זו השקעה משתלמת, המשקפיים ממרץ 2006 והם נראים כאילו קניתי אותם השבוע.

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות שלי הייתה בין Vogue לRay Ban מהסיבה הפשוטה ששניהם מותגים ושניהם נכנסים בתקציב.

שלושת החברות הבאות: Giorgio Armani, Gucci , Versace נמצאות מעל התקציב.

3 דברים שמחזקים את דעתי לטובת ראיבאן :

א.

מותגי משקפי השמש המובילים הינם ארמני, גוצ'י, סבה, וורנה, אוקלי, רייבן, פרדה, רוברטו קוואלי, נייקי וקאפה. המותגים הללו מייצרים משקפי שמש הנותנים הגנה של 100% מפני קרינה על-סגולית.

ב. המחירים שלהם גבוהים יותר, ומופיעים באתרים שהווג לא נמצאים בהם.

ג. ההמלצה שלך.

עכשיו רק נותר לי לקבל המלצה לחנות מומלצת בב"ש וזהו.

או שבכלל משתלם לי לחכות לקולציה הבאה? כי הקיץ כבר נגמר..

ומי לא רוצה לקנות את הקולקציה האחרונה?

אבל בין כה וכה, גם אם אני אקנה ביולי 2009 (קיץ 2009) אני אדע לאיזה חברה לפנות ולאיזה חנות לפנות.

פורסם

אני קניתי RAY BAN לפני כחודש ואני מאוד מרוצה מהם, המחיר שלהם היה 700 ש"ח אחרי הנחה של בערך 15 אחוז. לדעתי המחירים אמורים לרדת בתקופת החורף שהרי רוב האנשים קונים משקפי שמש בקיץ, שווה לחפש מציאות בתקופה הנוכחית.

פורסם
  • מחבר

היכן קנית?

אפשר תמונה?

פורסם
  • מחבר

נראות טוב.

אין חשש מזיופים באירוקה? מרתיע לדעת שאתה משקיע סכום כסף לא מבוטל על משקפיים ויש חשש לזיוף.

פורסם

אם אני קונה מרשת אמינה אני לא חושש, אם הייתי קונה בבסטה בטיילת באילת הייתי חושש מזיוף.

פורסם

קניתי את ה-RB 3183 לפני כחודש, מאוד מרוצה מהן.

פורסם
  • מחבר

בחו"ל המשקפיים עולים ממש זול. חצי מהמחיר בארץ.

ורק היום קראתי שחשיפה לשמש עם משקפיים של 20 ש"ח יכולות לסכן את העיניים יותר ממצב של חשיפה לשמש בלי משקפיים.

MiniMizer,

היכן קנית את המשקפיים וכמה עלו אם אפשר לדעת?

גם במשקפי שמש יש קולקציות כל שנה ? לפי האתר זה לא נראה כך.

אבל חייב להיות, הלא כן?

פורסם

יש לי ריי באן טייסים שקניתי בפסח 2005 (היה מבצע עלו 500 שקל). הן עברו איתי את שביל ישראל, ועוד כל מני נפילות בים וכל מני שטויות.

נראות כמו חדשות.

אני מניח שכל משקפיים ממותג רציני לא יתפרקו לך אחרי חודש.

פורסם

הן עלו 650 ש"ח אם אני לא טועה, באופטיקנה.

פורסם

תגיד, חשבת לקנות משקפיים לפי מה שנראה עליך טוב? :nixweiss::lol:

כל המשקפיים שעולים מעל 400 שקל הן בדר"כ איכותיות.

עוד חברה טובה, ד"א, היא Persol.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים