עבור לתוכן

בעיה בויסטה - זיהוי רשתות אלחוטיות הפסיק לעבוד ופתאום מלא שירותים לא פועלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לשכן שלי יש בעיה במחשב הנייד יש לו hp pavellion 6208nr עם ויסטה sp1 ויום בהיר אחד אחרי הדלקת המחשב הוא נתן הודעה שיש בעיה כלשהיא בהתחברות ומפנה אותי ל event log service שלא עולה.

טיילתי לאזור ה-services כי הנחתי ששם הבעיה ואכן כמה שירותים שאמורים לפעול (נראה לי לפחות) לא פעלו ושניסיתי להתחיל אותם הוא נתן לי הודעת שגיאה מספר 1068. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר הבא:

http://support.microsoft.com/kb/827328

אבל ניסיתי כבר מקודם להפעיל אותם ואו שזה נותן לי הודעת שגיאה או שזה אומר שזה הפעיל אותם והם מיד ניכבו כי אף תוכנה לא השתמשה בהם.

התקלה הזאת באינטרנט גם השביתה (או הושבתה) את החומת אש ואת הסורק אי-מיילים של AVG (לפחות אלה הדברים ששמתי אליהם לב).

כל עזרה תתקבל בברכה, אני אובד עצות והוא אפילו עוד יותר כי זה המחשב היחיד שלו בבית.

פורסם

להתחבר לאן ואיזה שרותים לא פועלים?

פורסם
  • מחבר

הוא לא יכול להתחבר לשום רשת אלחוטית כי הוא לא מזהה שום רשת, בנוסף אם מצביעים על הסמל של האינטרנט אז הוא אומר

Dependency service or group failed to start.

לצורך העניין יש לו ראוטר אלחוטי בבית ובד"כ הוא מזהה את הרשת של השכנים.

השירותים שלא עובדים הם החומת אש ו DNS, ה-DHCP CLINET תקוע נראה לי במצב מתחיל, ה-COM+ (לא יודע אם קשור) לא עובד ולא מצליח להתחיל אותו...

בנוסף:

Remote Access Auto Connection Manager

Remote Access Connection Manager

Remote Procedure Call (RPC)

וגם הסורק e-mail של AVG

ובבדיקה נוספת שמתי לב שרק ה-Network Location Awareness (NLA) לא נותן לי הודעת שגיאה 1068 אלא אומר שהוא לא יכול להתחיל אותו ונותן לי מספר שגיאה 1073741502 כדי לפנות עם זה למשווק/יצרן

פורסם

אולי זה וירוס.

תעשו סריקה של גורם צד שלישי כגון בוט סי די או סריקה דרך האינטרנט. אני ממליץ על פנדה http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/activescan/ שהייתה חינמית בפעם האחרונה שבדקתי.

פורסם
  • מחבר

יש לו AVG וסרקתי איתו בנוסף יש לו COMODO שגם לו יש סריקת וירוסים וגם הוא לא מצא משהו מיוחד. ובנוגע לסריקות באינטרנט זה לא כל כך אפשרי בגלל שהבעיה העיקרית היא שאין אינטרנט.

הבעיה היא שזה מחשב נייד מחו"ל ובכל מקרה פגה לו האחריות ככה שאני אוטומטית פוסל תקלה בחומרה (כי אני סופר אופטימי) ואני נורא נורא נורא משתדל לא לפרמט כי... פשוט כי תמיד יש לי תקלות אחר כך בהתקנת דרייברים וגם אני צריך להשיג דיסק של ווינדוס כי שלו נשאר בארה"ב.

ככה שאני אשמח אם תצליחו לעלות על איזה פתרון קסם

פורסם

הכרטיס רשת האלחוטי מופיע ב device manager?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אחרי חיפוש אינטנסיבי בגוגל והרבה שעות של נסיון בסוף מצאתי אתר שהיה כתוב שם להכניס ב-cmd את השורה הבאה:

netsh winsock reset

וזה אכן עבד נהדר אחרי אתחול הכל חזר לעבוד כרגיל וכל השירותים פעלו כרגיל אבל אחרי שזה מתחבר בהצלחה לאינטרנט פשוט אין העברת מידע כלומר אתה מחובר אבל האינטרנט לא עובד וגם בחלון רשת הנחמד עם התרשים של החיבור אינטרנט (מצטער אין לי ויסטה במחשב הזה אז אני לא זוכר את השם של החלון) יש איקס על החיבור לאינטרנט. לכן, כנראה ברוב טיפשותי הכנסתי לו את השורה הבאה כמו שהיה כתוב באתר:

netsh int ip reset

מה שלא רק לא עזר אלא גרם למחשב להתקע לפרקי זמן ארוכים, להקריס את האקספולרר (מה שמנטרל כל פעם את השורת התחל) וסתם לגרום למחשב לפעול באיטיות לא סבירה... לאחר עוד בדיקה מעמיקה גיליתי שאין לי מושג למה המחשב קורס אבל מצאתי שיש service שתקוע במצב starting ואני חושב שזה מה שמונע המאינטרנט לעבוד רגיל. שם השירות הוא:

Remote Access Connection Manager

אי אפשר לעשות לו אתחול ואין לי מושג איך לתקן את המצב הזה ובגלל שהוא תקוע הוא גורם לשירותים שנתמכים בו גם לא לעבוד.

אני חושב שאני ממש קרוב לפתור את בעיית האינטרנט אבל אני צריך עזרה לסיים את זה אז בבקשה בבקשה בבקשה. בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים