עבור לתוכן

עזרה לגבי מסך LCD זול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש.

אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת).

יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS

עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו?

הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח.

אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח

אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע

תודה רבה מראש!

פורסם

בתקציב מוגבל ל-900 ש"ח לא משתלם לרכוש 19" רחבים, אולי ב-700.

אולם 19" רחב הוא נמוך מדי ולא יציע שום יתרון ייחודי על פני 19" רגיל לדפי אינטרנט. עדיף להשקיע ב-LG L1953TR שמתחיל בכ-840 ש"ח (או אם תוסיף כ-100 ש"ח Samsung 943BM המציע אפשרות לכיוון גובה).

לשימוש העיקרי של משחקים יותר מומלץ לקחת את אחד ממסכי ה-22" המומלצים בנעוץ מאשר 19" בהתאם ליכולת התקציבית שלכם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

המסך הדפוק הוא 17", אז אין לי בעיה לקנות 17 אם יש. פשוט מה שמצאתי במחיר נמוך היה 19.

אם נעזוב את הנושא של גודל ויחס, מבחינת המסך עצמו זה משנה אם זה CHIMEI או LG בדגמים הנמוכים? יותר חשוב לי שהמסך עצמו לא יתפרק מאשר אם הוא יהיה 17, 19, או 22. אם זה היה בשבילי הייתי קונה 30" של DELL אבל זה מסך שאנחנו צריכים לקנות בלית ברירה, בלי כסף, וזאת הנקודה העיקרית פה.

שורה תחתונה - האם המסך של LG הוא הכי זול שאפשר לקנות וגם לא יתפגר אחרי יומיים? או שאפשר לסמוך על ה-AOC ההוא ב-140 שקל פחות?

פורסם

לא נתקלתי בהרבה תלונות של בעלי Chimei על תיפקוד המוצרים שלהם, אם זה מה שאתה רוצה לדעת. גם לא אצל LG.

אם אתה מתלבט בין ה-AOC ל-LG, קח את ה-LG. ה-L1953TR ממוצב בין ה-19" TN הטובים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

נשמע אפילו יותר טוב, אבל אנשים קצת מלחיצים פה לגבי KSP, אז אני מקווה שיהיה בסדר.

אתם יודעים אם הם יתנו לי לבדוק פיקסלים שרופים במקום? ואם כן, איך הכי נוח לבדוק את זה? ראיתי שצריך לבדוק כל מיני צבעים, ולא הבנתי כל כך מה הולך.

עריכה:

המסך ב-790 ש"ח זה ה-19, לא ה-20 אינטש לפי מה שאני רואה באתר. תקן אותי אם אני טועה (לא שזה קריטי, אני פשוט אקנה את ה-19)

פורסם

לא יודע על איזה סניף אתה מסתכל, אבל בסניף ת"א ה-19 של LG עולה 740 וה-20 עולה 790.

וזה לא משנה מאיזה חנות אתה קונה, האחריות היא של יבואן רישמי = ח"י. כך שאחריות בכל מקרה אינה מול KSP אלא מול היבואן.

לי נותנים לבדוק שם במעבדה פיקסלים שרופים על המקום.. אבל אני לא יודע אם זה יחס מיוחד או שנותנים לכולם לבדוק.

משתמש בתוכנה DPT..

http://www.dataproductservices.com/dpt

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי בסניף פתח תקווה.

תודה רבה על ההצעה ועל התוכנה, אני אקנה באמת את ה-LG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים