עבור לתוכן

נעלי יציאה, חנויות בגדים טובות ומשקפי שמש

Featured Replies

פורסם

קודם כל, לא אמרתי שום דבר שנוגד את מה שאמרת כאן. עד כה. ;D

אני לא מסכים לגמרי עם מה שאמרת. נכון- לקנות איזה 10-20 זוגות נעליים זה טירוף.

אבל 2 זוגות (אם נוציא כרגע את הטיולים מהעסק)?! לא צריך להגזים.

לפעמים לובשים מכנסיים כהות, לפעמים בהירות, לפעמים ארוכות, לפעמים קצרות, לפעמים זרוק, לפעמים אלגנט וכן הלאה.

אז סבבה, אני לא אומר עכשיו להתחיל להתאים בלי סוף, אבל אי אפשר ללבוש תמיד אותן נעליים. כלומר אפשר- פשוט יש כאלה שרוצים להיראות קצת מעבר לזה.

כפי שנאמר- כל אחד ומה שעושה לו את זה.

• תגובות 34
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך לOutlet בהרצליה. תמצא את כל המותגים במחירים שאתה מחפש.. ואפילו עוד יותר זול. הבעיה היחידה זה שלוקח זמן למצוא משהו טוב אז אל תתייאש..

יש יום רע שאתה לא תמצא כלום, ויש יום טוב שאתה תמצא כמה דברים בממש זול.

פורסם

באיזה חנויות שם?

פורסם

אבל זה העניין, למה בנאדם (ואני אהיה קצת שובניסט - למה גבר) צריך יותר מ-3 זוגות נעליים טובות?

נעלי ספורט טובות - לספורט וליום-יום. אם עוסקים בפעילות ספורטיבית ספציפית באופן קבוע, רצוי להוסיף זוג מותאם לפעילות זאת.

נעלי אלגנט אורטופדיות - לעבודה (אם צריך שם נעליים אלגנטיות), יציאות, חתונות, כנסים וכו'.

נעלי הרים - אם יוצא לך לטייל בשטח מדי פעם (למעשה, רוב האוכלוסיה לא צריכה נעליים כאלו).

ככה אני חושב ואני בנאדם שהולך לאירועים עם מכנסי פשתן או צמר סרוג, עניבה ובחורף מוסיף ז'אקט.

חלאס עם טירוף הצרכנות הזה, תביטו במדורי הכלכלה ותראו לאיפה הצריכה הלא מבוקרת הזאת הביאה אותנו...

אני חושב שבמקרה הזה הטעם האישי שלך משפיע על השיפוט שלך,

מאותה סיבה אתה יכול לאמר,

למה שיהיה לבנאדם יותר משלוש חולצות?

אחת לאימונים וליום יום,

אחת לעבודה וליציאות

ואחת לטיולים...

ברור לי שזו הגזמה, אבל ככה אני רואה את זה

לי יש איזה 8 זוגות נעליים, בעיקר של סקט,

ואני לא רואה בזה בזבוז יוצא דופן, כמו שאני לא רואה בלהחזיק 8 חולצות בזבוז יוצא דופן,

שאני עם חולצה אדומה, אני הולך עם נעליים אדומות,

שאני עם חולצה שחורה אני הולך עם שחורות,

שאני עם ירוק אני הולך עם ירוקות...

האמת היא, שיש לי כרטיס מועדון באחת החנויות בתחום,

ותמיד לפני מבצע הם מתקשרים אליי ומודיעים לי, אז לרוב אני קונה,

את רוב הנעליים שלי קניתי ב200 250 שקל, לעומת 450-500 שהן עולות בד"כ.

פורסם

הבעיה עם נעליים, שלהבדיל מחולצות, הן מחזיקות את משקל הגוף שלך, עוזרות לך ללכת נכון על משטחים קשים ולא אחידים בסביבה העירונית או בטיולים ועוד שימושים שהם מעבר לאופנה. ההתייחסות לנעל כאביזר אופנה גרידא היא לא נכונה. אם אני אתייחס לדוגמא ל-VANS כיצרן רגיש לצרכי הסטייל של לקוחותיו, אזי רוב הנעליים שלהם תוכננו בלי טיפת מחשבה אורטופדית (לדוגמא - עצם ההתייחסות לסוליה כעזר עיצובי ותכנונה בצורה של form over function). הבעיה היא שיש מעט מאוד נעליים שמתוכננות מתוך מחשבה אורטופדית וגם נראות סביר על הדרך, והן לא זולות - 300-600 ש"ח לנעל ספורט, קצת יותר לאלגנט ובערך כפול לנעל טיולים. בהנחה שלפחות את נעלי הספורט מחליפים פעם בשנה, כבר מדובר בהוצאה לא מבוטלת. בנוסף, להבדיל מחולצות לדוגמא, נעליים גם לא לזרוק לכביסה לאחר יום שימוש.

לפעמים לובשים מכנסיים כהות, לפעמים בהירות, לפעמים ארוכות, לפעמים קצרות, לפעמים זרוק, לפעמים אלגנט וכן הלאה.

אז סבבה, אני לא אומר עכשיו להתחיל להתאים בלי סוף, אבל אי אפשר ללבוש תמיד אותן נעליים. כלומר אפשר- פשוט יש כאלה שרוצים להיראות קצת מעבר לזה.

כפי שנאמר- כל אחד ומה שעושה לו את זה.

גם מבחינת "סטייל" (שהוא נושא סוביקטיבי) הנעליים פחות קריטיות, שלא לדבר שהתאמת צבעים לא חייבת להיות 1:1. נעליים חומות (עור) מתאימות לדוגמא לטווח רחב מאוד של גוונים. רוצה להיות לארג'? קנה עוד זוג אלגנט בגוון וגימור אחר. בנוסף, גברים לא ממש מסתכלים על הנעליים של גברים אחרים ונשים מסתכלות בעיקר על נעליים של נשים אחרות... כל זמן שלא מגזימים (נעלי ספורט וחליפת שלושה חלקים), אתה פחות או יותר מסודר.

תוספת - אתם יודעים מה, תעזבו, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו בעניין. הדיון הזה עקר לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים