עבור לתוכן

נעלי יציאה, חנויות בגדים טובות ומשקפי שמש

Featured Replies

פורסם

מישקפיים אני ממליץ לך ליראות כמה armani נכון שהם ניחשבים יקרים אבל יש להם מיבצעים ואתה יכול להשיג מישקפיים יפות מאוד ב 400 ש"ח אם יקר אז תנסה לעבור בחנויות וליבדוק מה המצב .

בגדים טוב ... בתור אחד שהולך אם pull&bear אני ממליץ אליהם מאוד נוחים ויפים מאוד .

נעליים , טוב על נעליים צריך להשקיעה

אם אתה רוצה יופי ואין לך בעייה לבזבז קצת אז lacost יהיה סבבה והן גם דיי נוחות כי הן עשויות מחומרים טובים .

אם אתה רוצה משהוא בפחות אז נסה nike למיניהן למרות ש בישביל יופי צריך להקריב נוחות (לרוב לפחות , בישבילי למשל הנעליים בסיגנון vans נוחות מאוד אבל זה כל אחד והרגל שלו ) .

תיתחדש .

• תגובות 34
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נייק שוקס זה של בדואים..לכל הבדואים בתחנה מרכזית בבאר שבע יש זוג..האדידס בסגנון הקלאסי באמת סבבה..וגם הפומה השטוחות האלה כמו של הערסים..או שהם כבר יצאו מהאופנה ?!

פורסם

האדידס בסגנון הקלאסי באמת סבבה..וגם הפומה השטוחות האלה כמו של הערסים..או שהם כבר יצאו מהאופנה ?!

כן האדידס בסיגנון הישן יפות אבל לא כל כך נוחות (לפי מה שהבנתי מה בן אדם ) .

והפומה יצאו מיזמן מהאופנה אבל הן הולכות לחזור (אם לא פה אז בחו"ל ) ביגלל שיווק חזק אם אלוף העולם לריצת 100 מטר (ו200 ) .

פורסם

אם אתה שואל אותי:

משקפי שמש : ריי-באן או ווג [משקפי שמש של חברות שאהבתי] אבל גם לי יש שאלה כאן - מי שמבין גדול יותר בתחום ויכול להגיד מה ההבדלים בין השניים או שזה רק מדבקה אחרת?

בגדים: Celio, , Zara.

מחירים נוחים מאוד, בגדים יפים.

נעליים: Nike Shox או Adidas.

זה שתי חברות שונות לגמרי....(המשקפיים)

לגבי zara אני מחזק גם אחלה חנות.

לגבי Pull&Bear איפה נמצאת החנות הזאת ובאיזה סגונן הבגדים שם

לגבי השוקס זה נעל של ערבים,א.יש אותה להמון אנשים וזה מוריד מהיחוד שלה

וחוץ מזה הם גם לא נוחים

פורסם

רק לגבי נעליים אני לא ממליץ לך לקנות לא את הנייק שוקס ולא את האדידס הקלאסיות, ברגע שאתה הולך ברחוב ורואה 5 אנשים עם אותה נעל כמו שלך זה קצת מוריד ממנה.

פורסם

ביגלל זה קונים את הנייק הקלסיות מהסיגנון של ה אדידס (יש להן מיבחר ענק ואם אתה רוצה מקוריות את תימצא אותה בטוח ) כי הן מגובנות אבל את אתה רוצה משהוא אלגנטי תמיד אפשר ליבחור כאלה לבנות שהן מאוד אלגנטיות וסבירות .

פורסם

נייק שוקס זה של בדואים..לכל הבדואים בתחנה מרכזית בבאר שבע יש זוג..האדידס בסגנון הקלאסי באמת סבבה..וגם הפומה השטוחות האלה כמו של הערסים..או שהם כבר יצאו מהאופנה ?!

זה נכון, וזה דיי מבאס.

מצד אחד כמו קרוקר, פעם הייתי קונה ג'ינסים וחולצות של החברה אבל כיום, שכל אלו לובשים את הג'ינסים והחולצות שלהם, אני הפסקתי לקנות שם בגדים.

מצד שני, הנעליים האלו נראות יפה מאוד, ונוחות. אז לא לקנות בגלל שאוכלוסיה כזו נועלת את המותג הזה? בכל זאת צריך לשקול את העניין.

ופאן נוסף שמחזק את הצד הזה, זה ייחודיות. מי לא רוצה להיות ייחודי היום?

זה שתי חברות שונות לגמרי....(המשקפיים)

לגבי zara אני מחזק גם אחלה חנות.

לגבי Pull&Bear איפה נמצאת החנות הזאת ובאיזה סגונן הבגדים שם

לגבי השוקס זה נעל של ערבים,א.יש אותה להמון אנשים וזה מוריד מהיחוד שלה

וחוץ מזה הם גם לא נוחים

לגבי משקפי שמש אני אפתח נושא בקרוב על ההבדלים ומה ומי. יש ארמאני, ורס'אצה, ווג, ריי-באן. מה ההבדלים ביניהם? אותם משקפיים בעיצוב קצת שונה ומדבקה שונה או שיש הבדלים בעדשות עצמם?

זארה, פול אנד ביר וסליו נמצאים בקניון הנגב ב"ש (אני מתגורר בדימונה ובגדים אני קונה רק בב"ש, כמו ציוד היקפי למחשב ורוב הדברים).

לגבי השוקס אתה צודק, אבל ראה מה כתבתי למעלה.

רק לגבי נעליים אני לא ממליץ לך לקנות לא את הנייק שוקס ולא את האדידס הקלאסיות, ברגע שאתה הולך ברחוב ורואה 5 אנשים עם אותה נעל כמו שלך זה קצת מוריד ממנה.

זה נכון. אבל שוב תראה מה כתבתי למעלה. אם לא נייקי שוקס אז איזה אתה ממליץ? נעל נוחה, יפה ושלא תקרע את הכיס?

שוקס היום עולה מחיר מחירון 700 ש"ח, אבל בכל חנות כזו (אלוף הספורט, מליבו) אתה מוציא אותה ב550 ש"ח.

פורסם

אני אישית נועל תמיד לכיף ככה כשהולכים חופשי נעלי סקיט( האדידס עם הפסים הקלאסיות מצוינות גם ליציאות).

ולספורט יש לי נייק מסדרת הריצה שהם קלות ונחמדות וגם לא רעות. בשביל המעט זמן שוצא לי ללבוש אתם לא אכפת לי לגמרי איך הם נראות. העיקר שיהיה נוחות ומהצד גם במחיר טוב.

בגדים? קנה מה שנראה לך טוב/ נוח. מה אני אגיד לך, היום כשחצי עולם מנסה להוריד לך עוד ועוד כפתור במכנס זה קצת בעיה.

משקפיים? לך לאירוקה ותהנה מכמה קירות ותמצא מה שמתאים לך. לי יש משקפיי טייסים של אירוקה שעלו איזה 350 שקל במבצע של אחד פלוס אחד (חפש מבצעים בחנויות האלה כי תמיד קיים איזה מבצע).

זה בכללי.. אבל חוץ אני בקושי מתלבש "אזרחי" כי אני בטכני ואני לובש מדים.. :-X

פורסם

יצאה לי לראות בזמן האחרון נייק אייר יפות! אם אתם זוכרים לפני הרבה שנים הם היו באופנה,ואז באו הנייק

אימפקס והרגו אותם.עכשיו האייר חוזר ובגדול (ואני לא מדבר על ה360)

פורסם

WTF?

לך לחנויות ותסתכל מה אתה אוהב.

חנויות זולות וטובות - זארה ופול אנד בר. אבל יש לי תחושה מההודעה הראשונה שלך שאתה לא כל כך תאהב את הדברים שם.

ומשקפי שמש - תבחר מה שאתה אוהב, אבל לדעתי כבר די מיושן ללכת עם משקפי שמש ספורטיביות.

נעליים - פשוט תלך לשנקין בת"א ותכנס לאדידס ונייק. אל תקנה נעלי ספורט, אלא סניקרס.

פורסם

בנוגע לנעליים לדעתי זה באמת תלוי בכלמני גורמים,

סתם דוגמא,

אם אתה בחור מלא אז זה דיי מצחיק לראות אותך עם נעלי סליפ-אונס (סטייל האולסטר הנמוכות, וכל האלה בלי השרוכים הקטנות) כי זה לא מחמיא,

וגם במקרה של ההפך, אםאתה בחור רזה זה מצחיק לראות אותך עם נעלי סקט PUFFY כאלה גדולות.

וכמובן הכל תלוי מה הסטייל שלך...

פורסם

תגידו לי, אנשים, מה נסגר פה?

איך אפשר להמליץ על בגדים בפורום? בגד צריך להיראות עליך טוב ו"להחמיא" לגוף שלך.

תלך למתחם קניות טוב כלשהו עם ההורים\עם חבר\עם ידידה, תעבור שם בין החנויות, תמדוד קצת ותקנה מה שנראה לך יפה.

בנוגע לנעליים-

לצאת עם נעלי ספורט זה באמת פשוט לא נראה טוב.

אם אתה לא אוהב את הסגנון של VANS וכד'- סבבה. אבל התירוץ של ה"בריאות" נשמע לי דיי טיפשי.

קודם כל, הם לא נעליים כל כך גרועות. שנית, זה לא שאתה הולך לריצה. אם אתה יוצא לאיזה סרט או פאב לדעתי זה לא כזה משנה.

בכל מקרה, בסגנון הספורטיבי יש לאדידס אחלה נעליים ("סניקרס"). הייתי ממליץ לך להתמקד בנעליים שלהם.

גם הייתי ממליץ לך לנסות נעלי עור. תלך לחנות טובה ותמדוד דברים שונים.

אמנם עלי נעלי עור דיי נמאסו, אבל יש פעמים שבהם זה נראה הכי טוב.

פורסם

בנוגע לנעליים-

לצאת עם נעלי ספורט זה באמת פשוט לא נראה טוב.

אם אתה לא אוהב את הסגנון של VANS וכד'- סבבה. אבל התירוץ של ה"בריאות" נשמע לי דיי טיפשי.

קודם כל, הם לא נעליים כל כך גרועות. שנית, זה לא שאתה הולך לריצה. אם אתה יוצא לאיזה סרט או פאב לדעתי זה לא כזה משנה.

בכל מקרה, בסגנון הספורטיבי יש לאדידס אחלה נעליים ("סניקרס"). הייתי ממליץ לך להתמקד בנעליים שלהם.

גם הייתי ממליץ לך לנסות נעלי עור. תלך לחנות טובה ותמדוד דברים שונים.

אמנם עלי נעלי עור דיי נמאסו, אבל יש פעמים שבהם זה נראה הכי טוב.

נעלי "בריאות" זה לא תירוץ, זה מה שעשוי ממך לקום בעוד כמה שנים באמצע הלילה עם גב כואב. חשוב לציין אפילו חלק "מנעלי הספורט" לא מבריקות בתחום. יש הרבה נעלי ספורט מאוד מעוצבות ולא אורטופדיות. אורטופדים מאוד אוהבים סאוקוני, אסיקס ורוקפורט (שימו לב ששלושת מותגים אלו מיובאים ומופצים על ידי אותו הסוכן, היבואן של הנעליים האלו עובד הרבה על שימון אורטופדים בארץ, אבל אלו נעליים מאוד טובות), NB מייצרים נעליים מעולות ומומלצות אף הן, אני מעדיף את NB משום שהן מרופדות יותר ונוחות להליכה ועמידה ממושכים יותר מסאוקוני ואסיקס, יצא לי להעביר משמרות של 26 שעות על הרגליים עם 991, נראה את נייקי עושים את זה. הן לא מצויצות כמו הנעליים של החברות האחרות שהוזכרו כאן, אבל בנויות היטב ולא הורסות לך את הרגליים/ברכיים/גב וזה מה שהכי חשוב בנעל.

לגבי נעלי יציאה, פגישה, אירוע, ככל שאתה מזדקן (כמוני) מצופה ממך להגיע עם נעלי עור. נעלי אלגנט למינהן, נעלי שפיץ ושאר שטויות בנויות איום ונורא, בלי גמישות או עם יותר מדי גמישות בסוליה, בלי שום התחשבות בקשת הרגל בבלימת זעזועים וכו'. אז לא לקמץ ולהשקיע ברוקפורט או באקו (או כל נעל אלגנטית שבנויה בטכנולוגיה של נעל ספורטיבית).

פורסם

אני מסכים.

אבל ללכת לפאב זה לא לעשות משמרת של 26 שעות וגם לא של 3 שעות.

כשאני בעבודה אני הולך עם נעלי ספורט. הנוחות זה הדבר היחיד שמשנה במקרה הזה.

אבל לא על זה מדובר.

פורסם

אבל זה העניין, למה בנאדם (ואני אהיה קצת שובניסט - למה גבר) צריך יותר מ-3 זוגות נעליים טובות?

נעלי ספורט טובות - לספורט וליום-יום. אם עוסקים בפעילות ספורטיבית ספציפית באופן קבוע, רצוי להוסיף זוג מותאם לפעילות זאת.

נעלי אלגנט אורטופדיות - לעבודה (אם צריך שם נעליים אלגנטיות), יציאות, חתונות, כנסים וכו'.

נעלי הרים - אם יוצא לך לטייל בשטח מדי פעם (למעשה, רוב האוכלוסיה לא צריכה נעליים כאלו).

ככה אני חושב ואני בנאדם שהולך לאירועים עם מכנסי פשתן או צמר סרוג, עניבה ובחורף מוסיף ז'אקט.

חלאס עם טירוף הצרכנות הזה, תביטו במדורי הכלכלה ותראו לאיפה הצריכה הלא מבוקרת הזאת הביאה אותנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים