עבור לתוכן

נעלי יציאה, חנויות בגדים טובות ומשקפי שמש

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה :)

משקפי שמש:

היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה..

לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg

וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..)

על מה אתם ממליצים?

בגדים:

אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים...

היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים...

היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל..

על מה אתם ממליצים?

כמו כן, אני גם מחפש בגדי ספורט (עם רשת כזה), במגה ספורט אין דברים שאהבתי..בוורטיימר היו כמה יפים אז אולי אלך לשם..עוד המלצות?

נעליים:

אני בנאדם שמחפש איכות, בגלל זה כל הנעליים שלי הן נעלי ספורט של סאקוני או ניו באלאנס.

הבעיה שליציאה זה לא משהו..אני רוצה משהו סטייל, משהו יפה ומרשים, אבל עם סולייה נורמאלית ולא כמו VANS כי הבריאות חשובה, לפחות קצת.

על מה אתם ממליצים ומאיפה לקנות?

תודה וזה דיי דחוף כי אני רוצה ללכת עוד מעט אז תענו על מה שאתם יודעים :]

• תגובות 34
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה מכבודך אדוני שאני מגיב באשכול, אני עוד לא בן 20, ופיית החכמה עוד לא הביאה לי בינה יתרה בעיניי אופנה.

אבל מה אתה חושב לעצמך? רציני..

אנחנו לא יודעים איך אתה נראה, אנחנו לא יודעים מה אתה מגדיר בתור בגדי יציאה, וזה גם לא ממש מענין אותנו.

לך לקניון, תסתובב, תראה מה אתה אוהב, ותקנה.

אם אתה לא יכול להרשות את זה לעצמך, אז או שתלך לעבוד, או שתלך לחנויות בגדים עירוניות, אתה יכול גם להסתובב בבוגרשוב ובאזור.

פורסם

לבגדים נחמדים וזולים לך לשוק הכרמל\שינקין(אותו איזור בכל מקרה) יש שם המון דברים לא רעים אבל צריך לחפש.

נעליים? לא יודע אני משתמש בנייקי לא רעות, אבל קנו לי אותם בדיוטי פרי לפני איזה שנתיים.

ולדורי, אתה לא אוהב את איך שהוא התחיל את התגובה שלו אז אתה מגיב בצורה גרועה אף יותר? מאד בוגר.

ובכל מקרה לקנות בקניונים זה כזה בזבוז כסף מטורף שזה מטריף אותי, טי-שירט הכי פשוט בחנות בקניון עולה 100+ ש"ח חגורה 50+ ג'ינס ב300+ פשוט גנבה לאור יום, במיוחד שאתה יכול למצוא את אותם פריטים בדיוק בשוק או בחנויות קטנות(עודפים, גנבות,יבוא לא חוקי, לא אכפת לי העיקר שזה זול וטוב) ברבע מהמחיר.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה נתתי תיאור כללי של כל דבר..ביקשתי שתהיה בן 20? אל תהיה לי ציני.

ואני לא מחפש דברים זולים, פשוט שלא יהיו יקרים להחריד...

חולצה יפה ב 100 שקל נחשב סבבה..200 לא.

פורסם

בגלל זה נתתי תיאור כללי של כל דבר..ביקשתי שתהיה בן 20? אל תהיה לי ציני.

ואני לא מחפש דברים זולים, פשוט שלא יהיו יקרים להחריד...

חולצה יפה ב 100 שקל נחשב סבבה..200 לא.

אני יודע שלשוק יש סטיגמה מאד רעה דבוקה אליו, אבל באמת שכדי לך להסתובב שם ולהסתכל, במקרה הכי רע תקנה,תנסה, לא טוב? זה לא עלה לך כמעט כלום בכל מקרה.

וסתם בשביל שלא יחשבו שאני איזה עני מרוד מאיזה אתר קרוונים, אני גר בצפון תל-אביב ופשוט כואב לי לבזבז כסף על מותגים(ברור לי שיש אנשים שלא מפריע להם אבל לי אישית זה פשוט no no).

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני גר בראשון לציון, איפה כבר יש חנויות כמו אלו שאתה מתכוון אליהן? (שוק, וכו')

מה שאני מכיר זה חנויות בקניונים או במתחם מסחרי כמו "חונים קונים"..

פורסם

קסטרו מן אחלה חנות,עשית שם לפני שבועיים קנייה ב 700 ש"ח

אתמול קנית ג'ינס וסריג ב רנואר גם הבגדים יפים והמחיר זול יותר מקסטרו.

אם אתה רוצה יש לך גם את celio*.

בעיקרון אלה החנויות המועדפות עליי. tnt זה לילדים, בגיל 20 (והסגנון שאתה אוהב זה גברי ואלגנטי)

החנות הזאת לא בשבילך.שמתי לב לפי המשקפיים ו הנעליים שהסגנון שאתה אוהב זה ספורט,הייתי

מציעה לך לנסות לשקול סגנון יותר אלגנטי,ופשוט תוכל לשלב בין ספורט לאלגנט,כי נכון שנעליים

של סקוני אכותיות וטובות אבל זה לא נעל ליציאה אותו דבר לגבי המפקפיים.נעליים לחורף

היית מציעה נעל עור אלגנית או מגף עור,או נעל ספוט אלגנט שטוחה(כי נעל ספורט בסגנון NB

ממש לא הולכת עם ג'ינס או כל מכנס ליציאה)לגבי משקפיים אני אישית אוהב ריי באן אחלה משקף

גם יפה וגם איכותי

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם

המחירים הם אותם מחירים בכל החנויות. TNT אולי עולים פחות (לא יודע לא הייתי כמה שנים) אבל איכות הבד חרא (בגלל זה לא הייתי שם כמה שנים).

רוצה איכות? לך לפול אנד בר \ זאזא ותתפרע.......

פורסם
  • מחבר

קסטרו מן אחלה חנות,עשית שם לפני שבועיים קנייה ב 700 ש"ח

אתמול קנית ג'ינס וסריג ב רנואר גם הבגדים יפים והמחיר זול יותר מקסטרו.

אם אתה רוצה יש לך גם את celio*.

בעיקרון אלה החנויות המועדפות עליי. tnt זה לילדים, בגיל 20 (והסגנון שאתה אוהב זה גברי ואלגנטי)

החנות הזאת לא בשבילך.שמתי לב לפי המשקפיים ו הנעליים שהסגנון שאתה אוהב זה ספורט,הייתי

מציעה לך לנסות לשקול סגנון יותר אלגנטי,ופשוט תוכל לשלב בין ספורט לאלגנט,כי נכון שנעליים

של סקוני אכותיות וטובות אבל זה לא נעל ליציאה אותו דבר לגבי המפקפיים.נעליים לחורף

היית מציעה נעל עור אלגנית או מגף עור,או נעל ספוט אלגנט שטוחה(כי נעל ספורט בסגנון NB

ממש לא הולכת עם ג'ינס או כל מכנס ליציאה)לגבי משקפיים אני אישית אוהב ריי באן אחלה משקף

גם יפה וגם איכותי

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

תודה רבה על התגובה הטובה =]

נכנסתי לאתר של רנואר, לקולקצייה שלהם, והבגדים נראים מאוד מרשימים אבל הם דופקים מחירים..חולצה 200+, גי'נס 400..

אני אבדוק את CELIO.

עוד המלצות?

ואיפה זה PULL AND BEAR? איפה יש בראשון לציון?...

פורסם

אולי תלך על עודפים?

פורסם

אני היית אתמול ברנואר,יש שם יש שם מבצעים טובים מאד!

יצא לי אתמול סריג וג'ינס וחגורה ב 370 ש"ח ובנוסף קיבלתי 60 ש"ח

מתנה לקניית מכנס בפעם הבאה. שווה ללכת לבדוק

פורסם

תבחר סגנון שמתאים לך ואל תקנה בגדים כמו ערס שקונה בכח ג'ינס מCASTRO WOMEN וחולצה אלגנטית למרות שזה גורם לו להראות הומו...

זה מאוד מאוד מאוד ספציפי לבן אדם, אני יכול ללכת עם מכנסי כדורסל וגופייה ולהראות מוכן ליציאה, ואחד אחר יכול להראות כמו טיפש.

אם אתה אוהב CASTRO וTNT אתה תאהב גם שמלות, חולצות בטן וכו'... אז תחפש שם

פורסם

מה הקשר בגדים של הומואים ב CASTRO? מתי הייתי שם?

מה זה מכנסי כדורסל וגופייה ? בן כמה אתה ילד?

פורסם

מה הקשר בגדים של הומואים CASTRO? מתי הייתי שם?

מה זה מכנסי כדורסל וגופייה ? בן כמה אתה ילד?

חחחחחחחחחחחחחחחחח MJ

פורסם

אם אתה שואל אותי:

משקפי שמש : ריי-באן או ווג [משקפי שמש של חברות שאהבתי] אבל גם לי יש שאלה כאן - מי שמבין גדול יותר בתחום ויכול להגיד מה ההבדלים בין השניים או שזה רק מדבקה אחרת?

בגדים: Celio, Pull&Bear, Zara.

מחירים נוחים מאוד, בגדים יפים.

נעליים: Nike Shox או Adidas.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים