עבור לתוכן

נייד עסקי 14" - רכישה בארה"ב בתקציב $1000-$1300

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש עבור מישהו מחשב נייד 14", בתקציב הרשום למעלה.

הדרישות הן מחשב עם מעבד חזק (P8400 ומעלה), מסך מאט ומבנה עמיד וחזק (לכן הדרישה למחשב עסקי), 4GB זכרון וכונן לפחות 160 GB.

אני אוטומטית חשבתי על הדל E6400 או הלנובו T400, אבל הם קצת יקרים בקונפיגורציות האלו, לכן אני מבקש את עזרתכם בעוד רעיונות.

תודה,

פורסם

ה-T400 עם כל התכונות שביקשת נכנס בתקציב שלך ואפילו עם לא מעט עודף שיאפשר לך לשדרג את המסך ל-Led . כמובן שלא כדאי לרכוש דרך לנובו 4gb של זכרון בעלות של מעל 200$ כאשר סטיק של 2gb נמכר דרך Newegg בפחות מ-30$. גם עם הדרישות שלך תוכל להשאר קרוב יותר לקצה הנמוך של התקציב שלך. אם אתה מזמין מהאתר של לנובו יש גם קופון הנחה שמסתובב ברשת ונותן 10% הנחה על ה-T400 שטוב כנראה עד ה-27. איפה ראית מחירים כלכך גבוהים? האם אתה מנסה לקנות מ-reseller?

ה-E6400 יוצא פחות או יותר אותו דבר בקונפיגורציה זהה וגם הוא רחוק מהרף הגבוה של התקציב שלך.

אתה יכול גם להסתכל על ה-6930p של HP. הוא יותר יקר אבל הקונפיגורציה הבסיסית שלו יותר חזקה, לדעתי הוא נראה כאפשרות קצת פחות טובה אם כי יתכן ויהיה לו יתרון בתחום האחריות הבינלאומית בארץ.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את סקר המחירים עם קונפיגורציה של 4 ג"ב באתר של לנובו. לא חשבתי לקנות זכרון במקום אחר כי לא חשבתי שזה כל-כך יותר זול.

כמובן שזה מה שמנפח את המחיר באופן מוגזם. אני יודע שפעם היה מסובך להחליף זכרון במחשבים ניידים - היום אפשר לעשות את זה לבד בקלות? (יש לי רקע טכני, אבל במחשבים נייחים).

אני אבדוק את אותו הדבר לגבי ה-E6400.

תודה,

פורסם

אני לא יודע כמה זה משפיע אבל הזיכרון שנמכר עם הt400 הוא ddr3 שאותו אי אפשר למצוא ב30$ (חבל שלא, אבל אי אפשר)

פורסם

החלפת זכרון זה עניין מאד פשוט שבדר"כ מצריך פתיחה של כמה ברגים. כמו כן זה לא מבטל את האחריות.

LOL צודק לחלוטין בנוגע ל-DDR3/DDR2. זו טעות שלי, התנצלותי הכנה. אני זכרתי של-T400 יש DDR2 וזה לא נכון (וכן, זה משנה :P) ל-E6400 יש DDR2.

בכל מקרה יהיה זול יותר לקנות לא דרך לנובו אם כי ההבדל יהיה קטן יותר (סטיק כזה מתחיל ב-60$ ל-2gb).

פורסם
  • מחבר

מבחינת העלות - איך זה ביחס לקניה מאוחרת יותר כאן, בארץ?

פורסם

עלות של RAM? בארץ סטיק של 2gb של DDR2 יעלה מינימום 200 ש"ח. אני לא זוכרת את המחיר של DDR3, אפשר לברר בזאפ.

פורסם

עדיין לא מוכרים בארץ ddr3 לניידים, לפחות ממה שאני בדקתי

ככה שקשה לדעת מה יהיה המחיר, אבל אל תצפה למחיר נמוך לפחות עד שזה יהפך למיינסטרים

פורסם
  • מחבר

ובכן - נראה סביר יותר לקנות Dell E6400 ולפתור את העניין, לא?

או שאולי יש איזה HP עסקי במחיר דומה שייתן פייט הולם ל-T400?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים