פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים הייהתקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל:1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית.2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש.בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית.הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה.האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל?אשמח לכל עזרה,גיל.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים העברית להורדה זה מין MUI שמשנה את שפת הממשק ולא תמיכה לשפה עצמה.תבדוק בהגדרות regional and language setting יש לשונית של administrativeשם תיכנס לsystem locale ותבדוק שזה נמצא על hebrew.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר העברית להורדה זה מין MUI שמשנה את שפת הממשק ולא תמיכה לשפה עצמה.תבדוק בהגדרות regional and language setting יש לשונית של administrativeשם תיכנס לsystem locale ותבדוק שזה נמצא על hebrew.אוקי, אני אנסה ואעדכן. תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר עשיתי את השינוי שהמלצת עליו, ועדיין בתוכנה כמו ווינאמפ 5.5 אני רואה שירים בעברית בג'יבריש. אני מוכרח לציין כשהתקנתי את ווינאמפ על הויסטה 32, לא נתקלתי בתופעה כזו.יש אולי עוד דרך לבדוק את הבעיה?
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אני מכיר עוד מישהו ששאל אותי על הבעיה הזאת, יש למישהו איזה פיתרון ככה בשלוף???
פורסם 2009 במאי 1116 שנים הבעיה היא לא נקודתית בווינאמפ, הבעיה היא בכל הגופנים של המערכת. מישהו מכיר איזה פרוצדורה של הסרת העברית לחלוטין מהמערכת והכנסתה מחדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.