פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים יכול להיות שזה אמת ויכול להיות שלא אבל זה מעשה טוב אז זרמתי. קיבלתי מייל שלטעמי שווה להפיץ, וזה לשונו: (מועתק מפורום טיולים בתפוז) נכון שממש הייתם מתבאסים אם הייתם מאבדים מצלמה או נגן או כל גאדג'ט אחר? עכשיו תארו לעצמכם שחזרתם מטיול של שנה וחצי!! בחו'ל וכל התמונות שלכם בפנים. מצאתי בתל אביב בתאריך 7.9.08 אייפוד בנפח 80 ג'יגהבייט. אם אתם מזהים מישהו מהתמונה (המכשיר שייך כנראה לסופרמן שבתמונה) תפנו אותו למייל שלי, ואם תעבירו את זה לרשימת התפוצה שלכם אולי אפילו תעזרו לו למצוא את זה. אריאל - arielzuk1@walla.co.il על פי נתוני האקסיף של התמונה, היא צולמה בתאריך 22/02/2008 במצלמת פוג'י פיינפיקס A600
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר שמע.... היא ניראת סבבה אבל להפיץ את זה רק כדי לקבל מישי שבכל רחוב בארץ אתה רואה יותר שוות ממנה? לא הגיוני משהו חוץ מזה אם זה אמיתי זה למטרה טובה אז מה רע? אגב תסתכלו עליו... אני מתערב שהוא מושבניק חח פשוט מטורף עם הסנלדים והסטייל הכללי דומה לטיפוס רמות שבים למי שמכיר. כל רמות השבים הולכים ככה אחד לאחד
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים האבידה נמצאה:http://www.info.org.il/irrelevant/item.php/6114492269462404706
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים שמע.... היא ניראת סבבה אבל להפיץ את זה רק כדי לקבל מישי שבכל רחוב בארץ אתה רואה יותר שוות ממנה? לא הגיוני משהו חוץ מזה אם זה אמיתי זה למטרה טובה אז מה רע? אגב תסתכלו עליו... אני מתערב שהוא מושבניק חח פשוט מטורף עם הסנלדים והסטייל הכללי דומה לטיפוס רמות שבים למי שמכיר. כל רמות השבים הולכים ככה אחד לאחד גם אני הולך עם סנדלים ואני לחלוטין עירוני.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים היה את זה גם בפייסבוק. כל הכבוד לבנאדם שמצא והחזיר. אני מכיר הרבה אנשים שהיו שמחים שהם מצאו כזה דבר ולוקחים אותו לעצמם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.