עבור לתוכן

כרטיס טיסה - שאלה על דואר זבל

Featured Replies

פורסם

אהלן

קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא:

Please note that this is an automatic generated email, please don't reply.

Lufthansa Call Center

Phone: (+1) 800 645 3880

Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document.

You need the Acrobat Reader to display the attached

PDF-document. Please use the URL below to download and

install the Acrobat Reader free of charge:

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln

Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168

Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber

Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vorsitzender/Chairman), Stephan Gemkow, Stefan Lauer

בצירוף כרטיס טיסה אלקטרוני עם השם שלי [ מצורף, השם מצונזר :silly: ]

אני מבין שזה כנראה דואר זבל :silly:

אבל אני לא מבין מ הנקודה, בלשלוח דבר כזה. מה הם כבר ציפו ממני לעשות, ומה כבר יכול לצאת להם מזה, אחרת אני לא רואה טעם למייל הזה.

יש מצב שזה לא דואר זבל :silly:( בדקתי את הפרטים של הטיסה, והכל נכון)

סתם משעמם, אז קדימה דיון :jump:

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא נראה כמו דואר זבל :\

יכול ליהיות שמישהו נתן את המייל שלך בטעות (אולי זה דומה לשלו, ויש לכם אותו שם... :nixweiss:)

ועכשיו הוא תקוע במיאמי... :P

יש שם עוד פרטים חוץ משם? משהו אולי שלא מתאים לך.. כמו מספר ת.ז, או משהו כזה?

יאללה טוס למיאמי יש לך איך לחזור :D

פורסם
  • מחבר

זה לא נראה כמו דואר זבל :\

זה בדיוק מה שאני אמרתי :smile1:

אבל נראה לי טיפה הזוי . . .

אין פרט אחר,כל מה שאני קיבלתי, אתם קיבלתם פה.

חוץ מזה, אני לא מבין מה יש למישהו לעשות יום במיאמיי-גרמניה, ואז לחזור לארץ :silly:

פורסם

RLM - אם היית טורח לקרוא, הטיסה היא ממיאמי לגרמניה, ומגרמניה לנתב"ג. :kopfpatsch:

פותח הת'ראד - תתעלם מן המכתב, הרי ברור לך שלא תוכל לטוס, נכון?

תבדוק כמובן את הכ"א שלך, כמו ש fungiman ציין.

פורסם

ליתר ביטחון, תבדוק את חיובי כרטיס האשראי שלך ואת מצב חשבון הבנק (עכשיו, באינטרנט או בטלפון).

תתקשר גם לשירות הלקוחות של לופטהנזה (לא עם המספר שבהודעה, תברר את המספר באתר שלהם) ותברר איתם מה העניין.

פורסם

RLM - אם היית טורח לקרוא, הטיסה היא ממיאמי לגרמניה, ומגרמניה לנתב"ג. :kopfpatsch:

אם אתה היית טורח לקרוא היית רואה שכתבתי

"טוס למיאמי יש לך איך לחזור.... אבל לא נורא, מאוחר עכשיו בשביל דקויות כאלה :bash:

פורסם

אה כן, הוא רץ לקנות כרטיס טיסה בשביל יום במיאמי :P

פורסם

party pooper.... <_<

פורסם
  • מחבר

אתם מפספסים את הנקודה.

ידוע לי שזה כנראה דואר זבל (למרות שלא יזיק לבדוק גם עם הנציגות של החברה בארץ, ולברר את חיובי הכ"א). אבל אני לא מבין איזה תועלת כבר יכולה לצאת מהמייל הזה, ולמה בכלל שלחו אותו ?

הרי לדאור זבל יש סיבה, פרסום, פישינג, ועוד ... אבל פה אין שום דבר. לא נראה לי שהם באמת ציפו שאני יטוס למיאמי.

פורסם

זה לא דואר זבל. אם לא הזמנת כרטיס טיסה ממיאמי לנתב"ג, כדאי שתתקשר מהר מאוד ללופטהאנזה ותבדוק מי הזמין אותו על השם שלך.

פורסם
  • מחבר

זה לא דואר זבל. אם לא הזמנת כרטיס טיסה ממיאמי לנתב"ג, כדאי שתתקשר מהר מאוד ללופטהאנזה ותבדוק מי הזמין אותו על השם שלך.

אם אתה מציג את זה ככה, אז נראה לי שעליתי פה על משהו :silly:

הייתי מקבל מיילים בעבר, מבנאדם כלשהו בניו-יורק (לא אירגון) שכבר מת לראות אותי שוב. ולא היה למכתבים שלו אופי של דואר זבל(ההפך, היה להם אופי אישי וכמעט חסר משמעות בשבילי), אבל התיחסתי אליהם ככאלה.

ANY WAY, נראה לי שמסתובב איפשהו בעולם, מישהו עם מייל ממש דומה לשלי :s05:

פורסם

כי מי שהזמין על השם שלו גם נתן את האי מייל שלו כדי שהוא יקבל קבלה אלקטרונית... הגיוני...

פורסם

כן, כי אם היוזר של המייל שלו מכיל את השם שלו, ויש להם אותו שם, אז זה מאוד הגיוני.

פורסם

תפוס את הטיסה, הביזנז של לופטנזה זה אחד הטובים :)

פורסם

כן, כי אם היוזר של המייל שלו מכיל את השם שלו, ויש להם אותו שם, אז זה מאוד הגיוני.

עזוב את האיך, למה שהוא יעשה את זה!!? זה כמו שאני אגנוב לך את הכרטיס אשראי וישלח לך קבלות לתיבת דואר של מה גנבתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים