עבור לתוכן

האם יש חוק שאוסר עלי לשכפל תוכנות ומשחקים כגיבוי או מטעמי נוחות?

Featured Replies

פורסם

נניח ויש לי דיסק חוקי ומקורי של משחק מסויים. האם ישנו חוק שאוסר עלי לצרוב עותק לגיבוי בלבד, אם הדיסק המקורי ילך לאיבוד או יצא מכלל שימוש? האם ישנו חוק שאוסר עלי להכין ISO של הקובץ כי נוח לי יותר להחזיק את כל הISOים בתיקיה מסויימת ולעשות MOUNT כשצריך, מאשר לחפש את הדיסק כל פעם (ואגב, את זה אני אכן עושה לא מעט)?

שוב אני מדגיש: אני לא מדבר על שיכפול דיסקים בשביל חברים או הורדות מהאינטרנט.

פורסם

מהחוק:

"לא תהיה זו הפרה של זכויות יוצרים ומבצעים לטבוע או לשעתק יצירה על גבי קלטת לשם שימוש פרטי וביתי שלא למטרות מסחריות".

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, לא ציפיתי לרגע לשום תשובה אחרת. השאלה נשאלה מסיבה אחת: למה, אם כך, כל שאלה בפורום הזה שנוגעת לצריבת משחקים או לאימג'ים מזכה באזהרה אוטומטית?

פורסם

מהחוק:

"לא תהיה זו הפרה של זכויות יוצרים ומבצעים לטבוע או לשעתק יצירה על גבי קלטת לשם שימוש פרטי וביתי שלא למטרות מסחריות".

הפירוש של המילה לטבוע- לשקוע, לצלול, לרדת למצולות, ללכת לאיבוד במים; למות בטביעה; היות מוצף, לא למצוא ידיים ורגליים, היות מוקף ב-, היות עמוס, לטבול, להיחנק, היות לחוץ

פורסם

תחי המשמעות הכפולה...

פורסם

תודה רבה, לא ציפיתי לרגע לשום תשובה אחרת. השאלה נשאלה מסיבה אחת: למה, אם כך, כל שאלה בפורום הזה שנוגעת לצריבת משחקים או לאימג'ים מזכה באזהרה אוטומטית?

יש חוקי מדינה ויש חוקי פורום

אני מעריך שמנהלי האתר לא רוצים לפתוח פתח לדיונים שמהר מאוד יהיו דיונים לא חוקים

על הנייר גם ציפ לקונסולות זה לא לא חוקי בארץ וגם הרבה אמולטורים

הבעיה שדיונים כאלו בקלות יכולים להיות לא חוקים ועדיף שהפורום יהיה נקי

פורסם

:imwithstupid:

+

:locked:

כבר היו דיונים על זה, צריבה לצורך גיבוי (לשימוש אישי בלבד) זה בסדר, מעבר לזה זה כבר לא חוקי ודיונים על זה יכולים להתפתח בקלות לקווים אחרים.

למען הסר ספק, חוקי הפורום נשארו כמו שהם וכל הודעה שחורגת מהם תנעל ותזכה באזהרה\השתקה\הרחקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים